Telihold Uránusszal kvadrátban és Szaturnusszal oppozícióban – 2022. augusztus 11-14.
2022. augusztus 11. írta: Csillagtenger

Telihold Uránusszal kvadrátban és Szaturnusszal oppozícióban – 2022. augusztus 11-14.

Ha csak egy mondattal akarom leírni ezt a hármas együttes hatást azt mondanám: rálátás arra, hogy mennyire értem azt, hogy minden amiben élek az az én teremtésem.

Ez a legújabb Telihold ismét egy hatalmas energiával érkezik, abszolút megmutatja hol tartunk, mi a fontos számunkra, és azt hogyan fejlesztjük, mennyire vettük észre a lényeget, az értéket, az élet menetét, a haladást, hova tesszük a fókuszt és mennyire félelemből teremtünk még. (Ismét egy hosszabb írás lesz, nem megy rövidebben. :D).

Szépen lassan beleérkezünk egy korszakváltásba, ami 2026-ban ér el minket, amikor mind Uránusz és Szaturnusz Neptunusszal közösen jegyet és/vagy csillagképet vált (Uránusz mindkettőt) és mikor egy lassan mozgó bolygó jegyet vagy akár csillagképet vált, az mindig lényegi változást hoz. Mikor egyszerre többen, az még hangsúlyosabb.

A mostani Teliholdban mind Uránusz és Szaturnusz is benne van. Ezért mondom azt, hogy ez a mostani Telihold arra a korszakváltásra készít fel, legalábbis most elénk tárja hol tartunk, hogy tudjuk hol kell változtatni ha még kell. A Telihold energiája az Uránuszra mutat, hiszen a Nap-Hold szembenállásban a Szaturnusz a Holddal együtt áll, ezáltal a háromszög alapját erősíti, ami ezen tengely két oldaláról az Uránuszban fut össze egy-egy kvadrát kapcsolódással. Ez így egy nyíl, és egy nyíl mindig mutat valahova, nem máshová mint Uránuszhoz, kiemelve őt, felhívva rá a figyelmet.

Mit is csinál Uránusz? Ő most a Kos csillagaiban dolgozik, ahol elindít számunkra egy új kört a szellemi síkon, elvisz minket „Kolkiszba”, a Fényföldre, ahová a történet végén az argonauták, a hősök visszatérnek, hogy beteljesítsék a küldetést. A Kosban tehát benne van a kezdet és a vég egyszerre és mivel Uránusz a kiemelő erő, aki kiemel abból a megszokottból amiben vagy, tehát mikor ő ide érkezik, új sík indul el. A hétköznapokban ez a bika jegye, a fizikai világunk, a testiség, anyagiak szimbóluma. Ha ezt így összerakod, megérted, hogy ez arról szól, hogy amíg a bika jegyében sétál, segít abban, hogy egy más szintű hétköznapi világot teremtsünk magunknak a Kos vezérletével, amiben már a Fényföld az irány vagyis a szenvedésen túli lét.

2026-ig lesz még Uránusz a bikában, ahová 80 év múlva tér vissza. Vagyis 80 évig tulajdonképpen azt a fizikai síkot éljük ahová addig fel tud emelni. (Gondolj bele mi volt 80 éve, matekozz.) Az az idő is tele volt félelemmel, igaz még félelmetesebb volt, de még ha belegondolsz most is azt csináljuk, csak talán már valódi ágyúk nélkül. Vagyis még mindig van félelem, amin ha nem jutunk túl 2026-ig, mikor belép az ikrekbe, azt visszük körbe, visszük tovább a félelmet.

Szaturnusz pedig a Bak/Vízöntő csillagaiban sétál fel-alá, ami azt mutatja, hogy mi az a világodban, életedben, ami még mindig ugyanazon az energián mozog, vagyis nem az isteni vezérlettel működtetsz (isteni víz ömlik az út energiáját szimbolizáló Bakra).

Érted miről van itt szó? Arról, hogy rájöjjünk, hogy a fizikai lét mint olyan, annak ellenére, hogy a polaritás velejárója a szenvedély-szenvedés, nem arról szól, hogy folyamatos félelemben éljünk, hanem hogy megéljük ennek a csodavilágnak, a földi létnek a csodáit. Mert itt a testben, az öt érzékszervvel érzékelhető világban ezt tudja tapasztalni a lélek. Nyilván ugyanazzal a kézzel tudsz ölelni és ütni is, mint mindennel két irányba tudsz indulni, de ez is a tapasztalás, tanulás része. Tehát nem arról szól, hogy beleragadni a félelembe, pl gyűjtögetni, halmozni, túlcsinálni, ami aztán generálja a pl elvesztéstől való félelmet, az irigységet, stb, hanem hogy megéld az amit ez az anyagi lét adni tud, tapasztalj általa, akkor is ha ez számodra mondjuk a vagyonról szól. Mert nagy a különbség a kettő között.

A jelen időszakban a földi létformában egy nagy lépés előtt állunk, a most leinkarnálódott lelkek számára megadatik a mostani energiák sorával, hogy egy kis lépés megtételével hatalmasat lépjünk előre a nagy úton, vagyis kilépjünk a szenvedésből polaritás ide vagy oda.

Ha most őszintén magadba nézel, majd ki a környezetedbe, észreveheted, hogy a félelem valamilyen formája jelen van életedben, és amitől te félsz, az jelenik meg a környezetedben is. Ezt persze úgy éled meg, hogy ez a közösség hatása terád, a vezetőid teremtése és te ennek elszenvedője vagy. Pedig nem, pont hogy te vagy a teremtője. Erre világít ez a Telihold, ezt tudod most már valóban észrevenni, főleg a Nap az Oroszlán feje csillagaiból küldi a fényt, hogy te vagy életed uralkodója és irányítója, és minden úgy történik, ahogy te ’adod ki a parancsot’. Azt láthatod most meg, hogy van-e még ebben félelem, amit a Nap-Uránusz kvadrát segítségével el is tudsz engedni. (Még a mai Napnyugtánál elvégezheted a szertartást amit az előző írásomban írtam.)

Azért érdemes ezt az energiát kihasználni, és megfigyelni magad, hogy hogyan és mit teremtesz, mert ez még most a látható világa, ugyanis ha nem is követlenül, de innen haladunk be a halakságba, a láthatatlanba ahová Szaturnusz visz be minket 2023. márciusában, ami onnantól egy teljesen bizonytalan időszaka is lehet életünknek, és ott úgy fogjuk élni ami most van, hogy nem is értjük mi történik.

Most még ráláthatsz arra, hogy valóban hol tartasz, mi számodra az élet, mi benne az érték, ez a Telihold kinyitja rá a szemet, hogy hol a fókusz az életedben és min érdemes változtatni ahhoz, hogy ez a halak időszak ne egy teljes káosz legyen és bizonytalanság ami felé most rohamléptekkel haladunk. Most még a halakon kívül vagyunk, még most lehetőségünk van arra, hogy elkezdjük megváltoztatni azt a gondolkodásmódot, elkezdjük megváltoztatni azt, hogy félelemből teremtünk mert mindig az teremtődik ami belőlünk indul. És ez egyén szintjén elsősorban, ami nyilván a közösség által összeadódik. Mert mindig belőled indul ki.

És ne feledd, innen lépünk majd tovább 2026-ban a halakság végén, és amivel onnan kilépsz, azt viszed tovább egy következő uránuszi körre.

Egy dolgod van, hogy felismerd a félelmeidet, elengedd és felfényezd őket, mert az visz a Fényföld felé, ahol úgy vagy a polaritásban hogy nem vagy benne. És van ennél csodálatosabb? És mindez csak rajtad múlik.

Ez a Telihold tehát segít abban, hogy végre meglásd hol tartasz, mi a fontos, és elkezdj változtatni és mivel hajnalban teljesedik ki, lehet álom formájában jön valami megértés.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7417906093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu