Újhold a beavató erőkért és a koronáért – 2019. június 3.
2019. június 02. írta: Csillagtenger

Újhold a beavató erőkért és a koronáért – 2019. június 3.

Holnap, hétfőn, június 3-án a déli órákban egy csodálatos Újhold köszönt ránk aki elindít egy magasabb minőség felé, ami majd a Teliholdban teljesül ki a nyári Napforduló előtt, akkor mikor a Nap kilép majd a Bika szarvaiból és Nimród koronájaként ragyog majd ránk. Már megint valami csoda van készülőben. A koronázásig eltelő időszak az abszolút emelkedés, megtermékenyülés és önlegyőzés időszaka lesz.

Mi történik? Az Újhold, vagyis a Nap-Hold együttállás a Bika-Nimród csillagképek azon közös pontján áll fel, ahol a Nap elkezd emelkedni a Bika szarvain át a Tejút irányába, de közben éppen eléri Nimród íja hegyét, vagyis éppen belép Nimród csillagaiba. Szimbólikusan ez az a pont, ahonnan Nimród nyila elindul majd, abban a pillanatban, amikor a Nap kilép a Bika szarvaiból, hogy lelőjje a Bikát, aki akkor a sötétség állatává válik. Ez egyébként a Telihold pillanata lesz. A Bika a termékenység csillagképe, és azért válik a sötétség állatává, mert mikor elhagyja a Nap, és egy pillanatra fény nélkülivé válik, akkor azon teremtő erőket szimbolizálja, amik nem felelnek meg az isteni szinteknek. És Nimród vállalja fel, hogy lelövi a Bikát, hogy ezáltal egy magasabb szinten szülessen újjá, és az így megszülető termékeny erőivel már magasabb minőséget teremtsen. A Bika szarvain keresztül egyébként nemcsak az önlegyőzés a fontos, hanem az emelkedés is, hiszen itt emelkedőben van a Nap, közeledik a napfordulati ponthoz, amikor fénymaximum van, az isteni erők teljességében jelennek meg, tehát lehetőséget kapunk valami szebb és jobb megteremtésére.

Ez indul el ezzel az Újholddal. Célba veheted tehát azon energiáidat, amik úgy érzed visszahúznak, hogy a következő két hétben ezeket legyőzve kaphasd meg a koronádat. Mivel növekvő lesz a Hold ebben az időszakban, lélekben termékenyülünk a beavatói minőséggel, amihez viszont szükséges, hogy közben, a földi, testi dolgokban kell tudnunk elhagyni mindent ami felesleges, megválni mindentől ami nem felel meg a beavatói, szakrális szinteknek. A következő két hétben tehát törekedj arra, hogy a testi szinten hagyj el mindent ami nem méltó az istenihez, ami visszahúz a múltba, illetve érdemes esténként visszavonulni egy kicsit, befelé fordulni, belső teremtő erőidet működésbe hozni, azáltal, hogy ebben az elcsendesedésben töltődsz, és teremtesz egy szebb jövőt magadnak.

Csodálatos lehetőség van az Újholdtól a Teliholdig terjedő időszakban, hiszen közben alakul a Jupiterrel való szembenállás. Már most érződik, megy bele a Nap, jövő héten hétfőn 10-én lesz egzakt, és Teliholdkor 17-én már a Hold áll együtt a Jupiterrel. A Hold most elindul tehát a Nimródból és a Kígyótartóban csúcsosodik ez ki. Jupiter a Kígyótartóban jár, éppen kozmikus irányban haladva gyűjti számunkra a valódi belső tudásunkat, amit a Kígyótartó képvisel, hogy kezünkbe tudjuk fogni és működtetni tudjuk ezen teremtő és gondolati energiákat, amivel bármit képesek vagyunk megoldani, meggyógyítani. Ez most még nem tudatos, de ha valaki ezt jól csinálja, megkaphatja a lehetőséget arra, hogy kilépjen az örök körforgásból, vagyis olyan életet alakítson ki magának, amiben képes a földi és a égi energiákat is kezében tartani. És ez az a tudás ami tölti a Napot és a Holdat, ami az Újholddal beaktiválódik, és majd a Teliholddal teljesedik ki.

A zodiákus körén mindez az ikrek-nyilas jeleiben történik, a mindennapi gondolkodás és a széles látókör kapcsolódik össze, vagyis azzal ami most elindul, azzal emelkedik a gondolkodásunk, a hétköznapok világa teljesedik, szélesedik, ami által egy teljesen más látókört kaphatunk, amivel a részletekből való látásmód ki tud tágulni egy szélesebb gondolkodásra, így megértheted hogyan függnek össze a dolgok a mindennapokban, vagy akár egész inkarnációdat, vagy az életek sorát nézve. Ennek a lehetősége indul el most ezzel az Újholddal.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2314875468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu