Beavatói Telihold – 2022. június 14.
2022. június 14. írta: Csillagtenger

Beavatói Telihold – 2022. június 14.

Egy csodaenergiájú Telihold kerekedik ki ma délután (jún 14. 13:51), akit így nem látunk most teljességében, mert a Nap lesz az ég tetején, így a Hold lent lesz az alsó térfélen, ami talán azért van így, mert itt most valami belső, láthatatlan tudatosodik, amit nem látni, hanem érezni kell.
 
Ha csak az ekliptikai csillagok üzenetét nézem is egy nagyon erős energetikájú Telihold ez, hiszen a két beavató csillagkép, Nimród és a Kígyótartó fejcsillagánál áll a Nap és a Hold is, amivel egy rejtett üzenetet hoznak a felszínre. Nem mást, mint az előlünk eldugott beavatói csillagképek energiájának tudatosítását. Gondolj bele, a Nimród és a Kígyótartó, akik kimaradtak a zodiákus köréből (az eklitpika 14-es rendszeréből jött létre a zodiákus 12-es köre), a fej meg eleve a gondolkodás, tudatosodás. És most ez a két beavató energia a fejcsillagot aktiválva rezeg be a hétköznapjainkba a Nap és a Hold által. Mit jelent ez? Ha csak az ekliptikai energetikát nézem is azt mondhatjuk, hogy az, amit ’eldugtak’ előlünk, az tárul most fel. És ezt ne úgy értsd, hogy elvették az embertől, ennek szerintem az volt az oka, hogy így láttassák meg velünk. Mert a beavató minőségek az istenit szimbolizálják, a belsőt, a láthatatlant, amit csak akkor látsz meg, amikor elkezdesz másképp látni, másképp értelmezni, rálátni a dolgokra egy másik perspektívából. Ezt tudni kell meglátni, amit úgy lehet, hogy megtapasztalod, megéled, hogy isteni vagy, amire szépen fokozatosan jössz rá, nem ’eléd tárják’. Mert akkor lesz csak meg, ha te találod meg magadban, és jössz rá, hogy minden amit a fizikai szemeddel látsz, valósnak vélsz az az illúzió. A láthatatlan a valódi, de azt meg kell tudni látni. Ez a Telihold ezt villantja fel neked, ezt tudatosítja.
 
És ha még mélyebben belemegyünk, mert lehet ezt még mélyebben is értelmezni ezt, ezzel a Teliholddal meg tudjuk érteni az egész rendszert, az egész életet, meg tudod látni magad a rendszerben, hol vagy benne, hogyan működik az egész, és ha meglátod, megérted (3-9-es házakban teljesedik ki a Telhold, a két tudásház, még támogatott is), akkor el tudod kezdeni úgy megfesteni, megírni, látni, ’leutánozni’, vagyis emlékezni, arra, ahogyan azt eredetileg, ennek az inkarnációnak a megtervezésekor megírtad, és ezáltal úgy elkezdeni megélni. Mert erre ad lehetőséget ez a Telihold.
Itt most egy kapu nyílik, megmutatja magát a megváltói út, ami többszörösen benne van ennek a Teliholdnak az összüzenetében. Nimród tudja, a Kígyótartó pedig tudja hogyan, akiknek a fejcsillagánál áll most a Nap és a Hold, egymással szemben, egymással kiegészülni akarva. Ezért nem kell mást csinálnod, nem kell semmi extra, mint hogy belerezegsz ebbe az energiába, beleengeded magad. 13:51-kor mikor kiteljesedik, akkor a legerősebb. Ha addig nem éreztél rá, akkor javaslom, hogy csendesedj el, fordulj a Nap felé (déli irány) és csak érezd ami ott van. Meg fog jönni aminek meg kell, ami üzenni akar neked.
 
És ez nagyon mélyre tud most menni, mert nemcsak ez a csodálatos Telihold van, mindez Neptunusszal kvadrátban, aki még mindig a halak-Halak birodalmában, a mélylélek mélységeiben sétál. Ezáltal mindez, ami berezeg le tud menni oda mélyre, oda be, ahonnan nem is vehető el tőled. A Hold kvadrát még ma egzakt lez (jún 14. 16:58), de a Nap kvadrátja majd csak jún 16-án teljesedik ki 15:41-kor, vagyis két egész napig még erősödik. Ezzel is lehetőséget adva mindezen folyamat lélek mélyén lévő tudatosodásra. Érdemes figyelned magad, a megéléseidet és leírni Neptunusz naplódba. Nimród-Kígyótartó van összekötve az Egység birodalmával, ezek szavakon túli energiák. Lehet nem most érted meg, de később mikor visszaolvasod, meglesz benne a megértés, ezért érdemes leírni.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9417857509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu