Az Algol csillag ereje, az átvarázsoló hétvége – 2019. május 17-19.
2019. május 16. írta: Csillagtenger

Az Algol csillag ereje, az átvarázsoló hétvége – 2019. május 17-19.

Mint már jeleztem néhány nappal korábban, az előttünk álló  hétvége nagyon kiemelt és fontos. A Nap pénteken, a Merkúr vasárnap ér el az Algol csillaghoz. Az Algol a kezedben tartott varázserő. Vele bármit át tudsz varázsolni. Hatalmas ereje van. Azzal, hogy a Nap és a Merkúr ér ide, ez most önmagadról és gondolkodásodról szól elsősorban. Azt az varázserőt adja kezedbe, amivel bármit le tudsz győzni. Tulajdonképpen saját félelmeid, mélységeid, romboló gondolataid legyőzésének ereje van benne. Vagyis akkor kapod kezedbe ezt az erőt, ha szembenézel félelmeiddel és belsődből merítesz. Rátalálsz saját belső erőforrásodra és abból működsz. Nem azt várod hogy mások dícsérjenek, támogassanak, mondják meg, hogy miben vagy jó, merre indulj, mások oldják meg helyetted a feladatokat, nehézségeket, adják kezedbe a megoldást. Hanem te mész, és nézel szembe a kihívásokkal. Mered kimondani amit ki kell, mersz belekezdeni a dolgaidba, és mindezt úgy, hogy nincs benned semmilyen kétség, hogy az, amit csinálsz, az tökéletes. Ha mégis úgy alakul, hogy lehetett volna jobban is (mert mindig tanulunk, tapasztalunk), akkor sem törsz le, hanem keresel egy másik megoldást és kitartóan haladsz továbbra is előre.

Ha belülről működsz és belső erőidet használod, észreveheted, hogy minden olyan könnyűvé válik, minden a helyére kerül és hamarabb, könnyebben oldódik meg. Ezt foghatod most a kezedbe a hétvégén. A kifogások ideje lejárt. Már megszületett az új én azáltal, hogy a Nap és a Merkúr is elhagyta a Kos csillagaiban álló Uránuszt ezáltal megtörtént a szintemelkedés, most van itt az ideje annak, hogy ez az új én kezébe fogja varázserőit és radikálisan megváltoztassa saját életét és világát. És már megint egy csoda, a tökéletes időzítés, mint mindig, Vénusz, aki jön utánuk, és már belépett saját jegyébe, a bikába, mikor máskor mint szombaton találkozik az ott rá váró Uránusszal, ezáltal érzelmileg is megjön a szintemelkedés, és mivel a Nap és Merkúr is a bikában vannak, így Vénusz hercegnő abszolút erőt tud adni nekik a varázserők kézbefogásához.

Ha tehát megfigyelted mik azok ahol kifogásokat keresel, és megvolt az elhatározás, hogy ezen mostantól igenis változtatsz, átvarázsolhatod magad, és ajándékként még hozzá kapod a szárnyaló erőket és a feladatok megoldásához az eszközeidet is. Ami segíti mindezt, hogy tedd bele lelked mindenbe amit csinálsz, örömmel, szeretettel végezd dolgaidat. Ezzel emeled ugyanis Vénusz erejét, aki irányítja ezt a folyamatot.

 

Egy dologra kell nagyon figyelni, hogy ez az Algol hatalmas erő. Átvarázsol, amivel bármit le tudsz győzni. Bármit. Magadat is. De nemcsak úgy, hogy félelmeidet győzöd le vele, hanem magadat pusztítod. Tehát aki nem mer beleállni a dolgaiba, életébe, az megtapasztalhatja azt is, hogy önmagát dermeszti kővé. Tehát ha megúszásra játszol, saját magadat korlátozod, magaddal tolsz ki. Senki nem téged ebben gátolni, és nem is tudja megoldani helyetted, ez a hétvége valóban arról szól, hogy jöjjön bármilyen kihívás, nézz vele szembe. Lehet olyan hogy simán átvészeled az elkövetkező napokat, ez azért van, mert már eleve belülről működsz, megvan a belső erőd. De lehet olyan is, hogy kihívás kihívás után érkezik. A lényeg mindig abban van, hogy jöjjön bármi, nézz vele szembe és ne a külvilágot hibáztasd, ne a kifogásokat keresd. Ahogy ezt működteted, úgy teremted saját magadnak a jövődet, az életedet. Mindez igaz az önpusztító gondolatokra, szavakra is mert most, azokat is át tudod varázsolni a hétvégén, ha odafigyelsz rájuk és átváltoztatod őket.

 

(A kép Meduza Gorgo, Posszeidon tenger isten lánya, akit legyőzve kapta meg Perzeusz a halhatalanságot és az ajándékokat. Meduza Gorgo pillantása dermeszt kővé, ami ha a te kezedben van, akkor a te varázserőd, és ennek az erőnek a birtokában vagy képes szembenézni bármivel. Ha nem találod meg a megfelelő megoldást hogyan győzd le, vagyis nem tudsz szembenézni saját félelmeiddel, téged pusztít. Ezért hatalmas erő. Ennek legyőzéséről szól a hétvége.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5514830316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu