Vénusz az Algol csillagnál – 2023. április 8.
2023. április 06. írta: Csillagtenger

Vénusz az Algol csillagnál – 2023. április 8.

Vénusz megérkezik az Algol csillaghoz, ezáltal ráérezhetünk belső rejtett képességeinkre, egy hatalmas belső erőre, ami elpusztíthatatlanná tesz. Megmutatja azon alap erőinket, amivel mélyen belül rendelkezünk. Ez a nap fontos abban, hogy megfigyeld, hogy amikor kapsz egy feladatot, egy lehetetlennek tűnő kihívást, vagy csak valamit, amit még nem csináltál korábban és nem tudod hogyan kezdj hozzá, hogy hogyan érzed magad valójában, hogyan állsz hozzá, mi az első érzésed, gondolatod. Azonnal elkönyveled, hogy úgysem fog sikerülni ezért el sem kezded, vagy azon vagy, hogy ok, csináljuk, de kifogásokat és kerülőket keresel, netán elindulsz, de közben félsz a kudarctól, vagy teljes elszántsággal, kétség nélkül belevágsz.

Ahogyan elindulsz, úgy sorakoznak fel melléd az ’istenek’, vagyis a kínálkozó lehetőségek, tanácsok, eszközök, amik végigvezetnek az úton. Ha félelemmel indulsz, azok, ha teljes elszántsággal, akkor azok.

Vénusz-Algol egységének ereje ennek felismerése. Figyeld meg magadon, mert valószínűleg, ha nem is tudatosan, de így működsz és jó azt tudni, mert ez adja életed, mindennapjaid, tetteid alapját.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4718096230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu