Mennyei szerelem időszaka – 2019. március 26-április 20.
2019. március 27. írta: Csillagtenger

Mennyei szerelem időszaka – 2019. március 26-április 20.

Vénusz belépett a halak jelébe, ezzel elhozza számunkra a mennyei szerelem lehetőségét. Ez egy rövid, de annál bensőségesebb, mélyebb időszak lesz érzelmek terén, hiszen a Vénusz a szerelem, a lágyság, a szépség, a harmónia bolygója, míg a halak a misztika, varázslat birodalma, így ide belépve Vénusz hercegnő elvarározsolódik, és megteremti számunkra az érzelmek igazi mélységének lehetőségét. Azt, amikor beleolvadsz kedvesed ölelésébe, amikor a szavak fontossága megszűnik, mert szerepét átveszi a mosoly, az érintés, a szemek párbeszéde.


Olyan lehet ez, mint amikor a Teremtő megteremtette a létezést magát egy szerelmetes sugallattal, ahol mindent a tökéletes harmónia működtet. És most megadja a lehetőségét annak, hogy mindezt a fizikai világban is megtapasztaljuk, azzal, hogy kiemelkedhetünk a polaritásból, és eggyé tudunk válni önmagunkkal, a világunkkal, a létezéssel, a párunkkal. A legfontosabb önmagadban megtalálni ezt a csodát, hogy valóban meg tudd élni a világodban. Engedd hát, hogy most, mikor kinyílik a lelked, szíved kapuja, beáramoljon ez a teremtői szerelem.


Ezen időszak legvarázslatosabb, legszerelmetesebb napja április 10-e lesz, mikor Vénusz hercegnő táncot lejt Neptunusszal nagyúrral, és teljesen eggyéolvad vele, beleolvad karjaiba, hogy azután, április 20-áig, míg el nem éri a kos jelét, ebben a mámorban tartson minket. Az a 10 nap lesz a valódi szerelem ideje.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1414720055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu