Szép lassan a halakság felé
2023. január 24. írta: Csillagtenger

Szép lassan a halakság felé

Mint gondolom már többször több helyről hallottátok, igen meghatározó időszak előtt állunk azáltal, hogy Szaturnusz készül belépni a halak jegyébe (2023. március 7.). Ez csodálatos lehetőségeket tartogat, mert esélyt ad a testiségben, ebben a sűrű anyagban az áramlásra, az Egy megélésére. Ez mekkora nagy dolog, talán fel sem fogjuk mekkora. Annak ellenére, hogy ez mindenkinek lehetőség, nem mindenki így fogja megélni, mert ehhez el kell tudni jutni egy tudatossági szintre, aminek első lépése, hogy egyáltalán elfogadod, hogy van isteni, vagyis több vagy mint egy test. Majd a következő szintje mikor meg is éled a hétköznapjaidban, teljesen normális dolgokban, mint például, hogy meglátod a virág ’mosolyát’ ahogy napfürdőzik az ablakban, vagy érzed az ízeket miközben elfogyasztod az ebédedet, vagy meghallod a hajnal hangját, vagy az ölelésben átérzed kedvesed teljességét, tudsz mosolyogni a világra, vagy tudod, hogy a lelki állapotod alakítja a testedet és a történéseidet, stb stb stb.

Ez sokkal hamarabb itt lesz mint gondolnánk, főleg, hogy ezen a héten már el is indulunk a halakság felé, mert Hold (jan 23) és Vénusz (jan 27) is belép a halakba. Hold ugyan hamar kiszalad, Vénusz a lényeg, főleg, hogy ő most haladt el Szaturnusz mellett (jan 22-én álltak együtt), ezáltal hozza azt a fajta tapasztalati tudást amilyen szinten vagy, vagyis mennyire érted az eddig megtett utad, mennyire érted az istenit az anyagban és hogyan éled. Vénusz maga a földi világ megteremtésének energiája, ha valaki tudja mi a megélés az anyagban, akkor az ő, hiszen ő teremti. Tehát azáltal, hogy belép a halakba, el tudjuk kezdeni megélni szeretetünkön, érzéseinket, alkotásainkon, teremtéseinken, megéléseinken keresztül hogyan is állunk azzal az istenivel a hétköznapjainkban. Érkezik majd Nap is február 18-án, Merkúr majd csak március 2-án, tulajdonképpen ő vezeti be a Mestert, szóval a hétköznapi bolygóink segítenek annak tudatosításában hogyan is állunk önmagunkkal, életünkkel, mit és hogyan érzékelünk belőle, mennyire a valóságot, vagy a valóságnak hitt valamit, és mindezt a konkrét tudással, mert ők is elhaladnak Szaturnusz mellett mielőtt belépnének a halakba.

Érdemes tehát mostantól megfigyelni, jelen lenni mindennek, mert ez nagy segítség lesz abban, hogy azt az időszakot míg Szaturnusz a halak jegyében lesz (2026. februárig) áramlásként éljük meg és ne sodródásként, mert a kettő nagyon nem ugyanaz. A halak Szaturnusz idején ugyanis ha valami nincs, az a konkrétumok, akkor a talaj a minden, nem az amin most állsz, hanem az egész, mint amikor nem vagy testben és lélekként áramolsz. Tehát ha a ’talajra’, vagyis életedre nem vagy tudatos, mert csak élsz de nem megélsz, akkor a halak Szaturnusz idején sodródni fogsz, és az sok bizonytalanságot hozhat. Viszont ha tudatos vagy, akkor áramlásba kerülsz és csillagtengernyi csoda vár rád.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5218033120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu