Mi kell az áramláshoz, a boldog élethez?
2023. február 27. írta: Csillagtenger

Mi kell az áramláshoz, a boldog élethez?

Az előttünk álló hét ismét gyönyörű energiákat hoz, három kvintil fényszög is beaktiválódik, a Plútó kétszer is, elsőként Jupiter (feb 27) majd Vénusz által (már 1), majd a hétvégén Merkúr és Uránusz között (már 5) áll fel. Valamint két együttállás csodája történik ismét egy napon, a Vénusz-Jupiter és Merkúr-Szaturnusz között (már 2). Ez egy valódi csodanap lesz. Majd Merkúr is belép a halak jegyébe (már 2) követve a Napot, még erősebbé téve a csend időszakát és most már valóban felkészítve arra, hogy maga nagymester Szaturnusz is átlépjen a bűvös kapun (már 7).

Az együttállásokban az Egység, a szeretet ereje, a kvintil kapcsolódásokban pedig az isteni teremtő erők ereje nyilvánul meg. Mintha az égiek ’összefogtak’ volna és egy hétbe belesűrítették ezeket a csodanenergiákat, főleg, hogy ezen a héten nincsenek kvadrátok, szembenállások, csak harmónikus fényszögek, ami mind-mind abban segít, hogy észrevegyük és megéljük az örömöket a hétköznapok forgatában, a mindennapok rutin helyzeteiben, a kapcsolatainkban. Azt, hogy a csodák mindenhol, minden pillanatban ott vannak, a mosolyban, a sikerben, hogy elérted a vonatot, kaptál időpontot, megkaptad a boltban amiért bementél, stb. És azt, hogy ahogy észreveszed őket egyre nőnek, körbeérnek, átölelnek és csak rajtad múlik mennyire látod meg őket.

Ezáltal az előttünk álló hét (feb 27-már 5) arra kiváló, hogy felismerd hogyan működsz, mennyire pozitív vagy negatív gondolataid vannak, milyen emberekkel kapcsolódsz, nekik mennyire boldog vagy nem boldog az életünk, milyen helyzetekben találod magad, mi jön szembe az online világban, vagyis milyen a rezgésed. És változtass ha kell, ugyanis a heti hatások nem lehúznak, hanem pont hogy kinyitják a szemed és emelnek, észrevétetik, hogy a dolgok nem máson múlnak hanem csakis rajtad, azon, hogy mennyire veszed észre az apró csodákat, mennyire tudod megragadni őket. Mert ha észreveszed és megéled őket, összeérnek, ezáltal kitúrják a boldogtalanságot az életedből és azt veszed észre, hogy tényleg boldog vagy, hiszen tudsz a kis dolgoknak is örülni. És a csodák a kis dolgokban vannak.

Figyeld magad ezen a héten, hogy mennyire más lesz ahogy viszonyulsz a dolgokhoz, tényleg mennyire másképp is meg lehet élni az életet ha észreveszed benne a jót, az örömöt. Érdemes kihasználni, figyelni, tudatodosodni, mert már a célegyenesben vagyunk az áramláshoz, ugyanis miután Szaturnusz átlép a halak jegyébe valóban más lesz minden.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5018059688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu