Halakság
2022. október 24. írta: Csillagtenger

Halakság

Akármilyen síkon működteted életedet, akármelyik házban is van a halak és akármelyik bolygó áll benne, mire Szaturnusz végigér a halak birodalmán, az összes most meglévő kérdésedre választ kapsz. Legalábbis a lehetőség megérkezik. Ez itt most egy nagyon nagy pont lesz a mondat végén, nem is akármilyen befejezés mert Neptunusszal együtt rakja le azt a pontot. Itt most valami valóban végetér, minőségi változást hoz és mire odaérünk tudni is fogod, hogy merre tovább. Azért nem mindegy, hogy hogyan indulsz el ezen a belső úton, milyen tudatossággal, mert az nagyban befolyásolja magát az utazást, vagyis a következő három évet, és azt is, hogy mi körvonalazódik utána és hogy mit tanultál meg az egészből.

Egyszerűen nem tudom hogyan nyomatékosítani, hogy mekkora nagy lehetőség előtt állunk. De mint minden ez is csak egyedül rajtad múlik mit hozol ki belőle.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1317961542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu