Jupiter előre fordulása – 2022. november 24.
2022. november 24. írta: Csillagtenger

Jupiter előre fordulása – 2022. november 24.

Jupiter földi pályára áll 2022. november 24-én ezzel elindul egy új éra életünkben. Az istenember megszületésének első lépése történik. És ezt most értsd pont így. Gondolj bele, Szaturnusz halakba lépése a földi mennyeiben való megélésének a lehetősége a testben, amihez Jupiter adja a hátteret. Neptunusz is, de ő is a halakban van, a megfoghatatlan birodalmában, Jupiter tehát a kulcs, hiszen ő most lép ki onnan a tudatosba, hogy elinduljon az új körön és támogasson mindezen az úton. Ő már idén is nagyon sokat tett értünk, de igazán most, fordulása után kezdi.

Ugyanis volt ő már egyszer idén a kos nullán, a születés pontján 2022. május 11-én. Elindult már a kosban, elkezdte megmutatni hol tartasz, mennyire az isteni vezet, mennyire érted és tudod, hogy a tudás benned van. És ezt is értsd így. A halak-Halakban sétáló Neptunusszal, a mélylélek urával találkozott a halakban való sétája során 2022. április 12-én, ami egy nagyon nagyon fontos pillanat volt. Ezt hozza a fényre. Illetve már meg is tette. 2022. május 11-október 28. között megmutatta már neked, hogy mennyire érted és tudod, hogy az isteni tűz benned van és az vezet. Felvillantotta, de visszament még a halakba, hogy tudatosítson erre a belső fényre.

És visszament azért is, hogy a születéssel, az új elindulásával megvárja a Napot (Újholdat, mert a Hold is ott lesz), hogy ezáltal tudatosítsa, hogy a valódi megszületéséhez, a magasabb úton való elinduláshoz kell ez a belső tudatosság, az isteni fény tudatossága. Mert mikor újra és végleg a kos nulla pontjához ér 2022. dec 22-én, akkor ér a Nap-Hold a bak nullához. Ezzel a fény születése és fény győzelme pontjai érnek össze egy teremtő kvadráttal. Értsd úgy ezt a két pontot mint az isteni terv készítése (bak nulla) és ennek emberi testetöltése (kos nulla). Ezt a két pontot köti össze az idei téli napforduló idején, a fény születése pillanatában az Újhold-Jupiter kvadrátja, tehát valóban az isteni tudatosodik a földi létben. Ez már egy mekkora hatalmas dolog.

És ezzel indul el Jupiter a kosban, most már végleg. Az új úton, az új körön, halad az Uránusz felé, hogy ezt a gyakorlatban is megmutassák. Mert ők ketten fogják. Ez 2024-ben jön, de annyira közel van már.

Jupiter útja nagyon fontos lesz mostantól. Igazán ő lesz fontos. Szaturnusz a halakban, Plútó a vízöntőben. Igen, nagyon nagyon fontos, de az egész mögött Jupiter a kulcs. És ő most elindul. Elindul, hogy vigyen minket ezen az úton. Hogy hová? Az istentudatosságba, az istenember megszületéséhez. Ami itt van, közel. Van még dolog addig, de már nagyon itt van. A téli napforduló pillanatában megláthatod, hogy hol tartasz ezzel most.

Jupiter fordulásával elindultunk hát az új úton, amikor az isteni irányít. Innentől már nincs ego, már tudod, hogy tudod, és te irányítasz, a fény te vagy. De tudod? És éled? Ha nem, mit tudsz tenni? Erről részletesen a 2023-as éves előrejelzésemben beszélek. Hamarosan jövök a részletekkel.

Csodavilág felé tartunk, akkor is ha nem vagyunk rá tudatosak. Innentől szerintem tényleg a fény vezet. Ezt mutatta a ma hajnali Újhold is.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2417986780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu