Jupiter a tavaszponton 2. – 2022. október 28.
2022. október 26. írta: Csillagtenger

Jupiter a tavaszponton 2. – 2022. október 28.

Amennyire egy egyszerű kijelentésnek tűnik, hogy Jupiter újra a tavaszponton, annyira nagyon nagyon sok minden van ebben a pillanatban.

Kezdjük azzal, hogy most retrográd mozgásban halad még, ezáltal ismét belép a halakba, ami az egyik otthona, tehát innentől ő egy nagyon harmónikus energiába kerül, főleg, hogy a halak másik ura Neptunusz is otthon van és támogató energiákat ad neki. Azzal, hogy ő ide visszalépett, visszahozza a fényt, az isteni tüzet a lelked legmélyére, nem is akárhová, hanem a halak legmélyebb területére, ahol nemcsak a halak jegye, hanem a Halak csillagai is vannak. Ez életünk teremtői energiája, a szavakon túli. Jupiter jár már itt idén, 2021. december 29-2022. május 11. között végighaladt már a halak jegyén, amivel megmutatta mennyire is vagy tudatos isteni létedre. Majd továbbhaladt a kos jegyébe, hogy elindítson a fény(ed) útján. De mielőtt igazán belőné a rakétákat, visszatér még a halakba, hogy segítsen ezt a fényt tudatosítani, vagy ha az év elején nem ment, akkor most megtalálni.

Két hónapig lesz bent újra a halak mélyén (2022. október 28-december 20. között), ahová a Hold teremtő kvadrátjával lép be és a Nap teremtő kvadrátjával lép majd ki. Na, hogy ez mekkora nagy dolog, ugyanis ez a kvadrát mind a két esetben a téli napforduló pontjáról, a bak nulláról érkezik, onnan, ahol születik a fény. Ez egy-egy teremtő mágia indításának pillanata is. A kos nulla, vagy tavaszpont pedig a fény győzelmének a pontja. Érzed, érted mit jelent ez? Egyszerre az isteni terv megszületése és az isteni testiségben való létbetörésének pillanata egy óriási erejű teremtő mágiával megfűszerezve, vagyis az isteni azonnali megnyilvánulása, amiben mind a kétszer maga Zeusz (Jupiter), az isteni tűz, az isteni tudás tudója, az emberek és istenek ura indít utadra. Mi ez ha nem az isteni valódi tudatosodásának lehetősége? A Holddal most befelé, a Nappal a téli napfordulón meg majd előre a hétköznapok útján, amikor már Jupiter maga is direkt mozgású lesz.

Mekkora hatalmas lehetőség ez, felismerni és elindítani isteni fényedet, tudásodat, már tudatosan.

Nyilván akkor, ha tudod is, hogy van ilyen, rendelkezel vele. A téli napfordulón felálló Nap-Jupiter kvadrát szerintem ráadásul Szaturnusz halakba lépésének abszolút felvezetője, amikor majd a mester mindazt a tudást amit Jupiter feltárt, kezedbe is adja. Jupiter visszatérése a halakba ehhez hatalmas segítség.

Belépünk tehát ismét lelkünk mélyére, a láthatatlaba, de a valódi lámpással, azzal a fénnyel, amit nem a kisgomb (villanykapcsoló) megnyomásával kapcsolunk fel, hanem a benned ragyogó isteni tudatossággal (Jupiter). Nem találkozik már Neptunusz nagyúrral, nem megy vissza hozzá, de talán nincs is rá szükség, a lényeg, hogy elvisz a belsődbe egy utazásra, ahol valódi önmagadra találhatsz, arra a tudásra, amit máshonnan nem tudsz megszerezni.

Egész évben azt mondogattam, hogy ez az év a belső munkák ideje. Na, akkor innentől még inkább. Ha ezzel az isteni tudatossággal akarsz továbblépni és valóban változtatni életeden, emelni rezgésed, most van igazán lehetőséged rátalálni, de ehhez befelé kell fordulni. Mivel az évkörön is a mélység felé haladunk, ezt a támogatást is megkapjuk, de attól függetlenül tenned kell érte, másképp nem fog menni. Figyeld a sugallataidat, mert folyamatosan fognak jönni, mutatja magát a fényed, kövesd. Jupiterrel könnyebb felismerni, és érdemes is, mert ha megvan, Szaturnusszal a halakban igazi csodaélmények várnak rád, ugyanis általa el fogod kezdeni alkalmazni is. Ahhoz meg nincsenek szavak. Ezt így végigcsinálva tudja meghozni azt a nagy elindulást 2026. februárjában.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1617963314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu