Mars-Neptunusz kvadrát 1. – 2022. október 12.
2022. október 12. írta: Csillagtenger

Mars-Neptunusz kvadrát 1. – 2022. október 12.

Ha nem lennének az egyéb hatások maga a Mars és Neptunusz kvadrátja is megdolgoztatna. Ez önmagában egy nagyon erős energia, ami hozzátesz a többihez, ezért érehzetjük a jelent nagyon erősnek és leginkább nagyon zavarosnak.

Az utunk rajzolódik éppen a nagy égi háromszög által, aminek már a Telihold is felvezetője volt, erre jön ez a lélek mélyét érintő energia, amiben ott a Mars mint erőbolygó. Ha a földi síkon nézzük, a Hadvezér és a Mélylélek energiái kerülnek egy teremtő kapcsoaltba, ami működhet mindkét irányban, vagyis amennyire tudatosíthat a bennünk lévő abszolút belső erőkre, amik által legyőzhetetlenek vagyunk, mert a belső bizonyosság olyan erő ami máshonnan nem megszerezhető, de abszolút stabilitást ad, annyira megmutathatja a belső bizonytalanságunkat is, kételyeinket, amik a teljes láthatatlanban vannak, nagyon mélyen, amikre egyáltalán nem vagyunk tudatosak. Neptunusz a halak jegyében retrográd mozgásban van, most olyan mélyen van, hogy valóban nem érünk le hozzá, hacsak nem teljes békében vagyunk önmagunkkal, a Mars az elindító erő, a lendület pedig direkt mozgásban, aki ezáltal fel tudja kavarni ezt az álló vizet és megmutatja mi van ott lent.

Ez is megjelenhetett a reggeli álmokban, ami lehetett zavaros. Ez abban segít, hogy el tudj indulni befelé és nézz mögé mi is rejlik mindemögött vagyis rá tudj lépni arra az útra, amire valóban akarsz azzal a nagy háromszöggel, és ne vidd az útra ezeket a kételyeket. De akkor ezzel előbb meg kell dolgoznod.

Ha szellemi síkon nézzük, a Nimród/Szekeres csillagai kapcsolódnak az Egységgel, vagyis a szellemi magasságok a lélek legmélyével, az isteni teljes tudatosság a belső abszolút bizonyossággal. És ez Mars erejével felszínre hozhatja ezt vagyis, hogy tudom valóban ki vagyok. Az isteni a testben minden képességgel és tudással. Ennél nagyobb belső erő nem létezik.

Javaslom mindezeket írd le a Neptunusz naplódba, minden élményedet, álmodat, majd indulj el feltárni, menj mögé, főleg ha volt reggel bármi kétely, zavarosság, hogy kiderítsd az miért van. Ez belső munka lesz, ne kint keresd, mint ahogy az álmaid is muttaták. Indulj el az álmok energiáján és járj a végére.

A Mars-Neptunusz kvadrátnak lesz még két egzakt pillanata, 2022. november 19-én, amikor mindketten retrográdban haladnak és 2023. március 15-én (Plútó jegyváltása előtt) amikor mindketten direktben lesznek majd. Mars ezen sétája alatt marad Nimród/Szerekes csillagaiban, végig hozza a felső vezetést, viszi a mélybe, a mély belső pedig érződik kint, mutatja magát lentről kifelé, amit Mars által ebben vagy abban a formában fogsz megélni. És ezt mindvégig egészen 2023. márciusig. Jó lehetőség, de azért ez ad egy színezetet az ősz-tél időszakánk, mert lehetnek benne nehezebb pillanatok, de az is érted van.

A harmadik kvadrátnál a Neptunusz a Nappal és Merkúrral áll majd együtt, akkor ott végleg fény derül rá hogyan is állsz belül önmagaddal. Addig tudsz dolgozni azon a belső békén. És javaslom mindent naplózz, saját érdekedben fontos, mert így vissza tudod majd nézni fejlődésed, mert ne feledd, Szaturnusz bevisz a halakba 2023. márciusban, onnantól az lesz a napi valóságod. A Mars-Neptunusz kettőse segít abban, hogy ez addigra valódi belső erővé váljon és így az előttünk álló évek békében teljenek.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1217952594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu