Október első hétvégéjében rejlő lehetőségek – 2022. október 1-2.
2022. október 01. írta: Csillagtenger

Október első hétvégéjében rejlő lehetőségek – 2022. október 1-2.

Elérkeztünk annak a nagy bolygó együttes hatásnak (Nap/Merkúr/Vénusz-Jupiter/Neptunusz) következő nagyobb lépéséhez, amiben a földi és az isteni világ kerül szembe egymással, megmutatván mennyire működik a két világ egyensúlya az életedben. Most a Vénusz Jupiterrel, Merkúr pedig Neptunusszal kerül szembenállásba, igaz a Merkúr-Neptunusz szembenállás nem lesz teljesen egzakt, de érződik hatása, sőt olyan, mintha Merkúr ebbe a szembenállásba jött volna vissza, hiszen itt fordul újra előre. Ezzel be is gyorsulnak majd napjaink vasárnaptól.

A belső és felső tudatosság újabb rétegei, szintjei tárulnak fel ezen a hétvégén, a lélek mélyének működését érted meg Merkúr által és ráérzel szellemi vezetőd hangjára Vénusz által.

Van ebben egy kis puhaság Vénusz és egy kis kiváncsiság Merkúr által, vagyis az általuk elindított tetteken keresztül láttatja meg magát belsőd, hogy mennyire szívből, lélekből, illetve tudatosságból szeretsz, teremtesz, dolgozol, kapcsolódsz, beszélgetsz, mennyire adod, teszed valóban szívesen amit teszel, vagy csak megcsinálod de közben morogsz az orrod alatt, vagy szavaidnak, gondolataidnak milyen a töltöttsége, szintje, miről mit és hogyan beszélsz, mire helyezed figyelmed. Ezek most gyönyörűen megfigyelhetők a hétvégén. Vénusz, Merkúr és Neptunusz is uralmi helyzetben van ezekben a kapcsolódásban, elvileg egy nagyon harmónikus néhány nap elé nézünk, még könnyebbé teszi azt, hogy meg tudd figyelni hogyan működsz valójában.

Fontos napok ezek, fontos ez az egész Neptunusz-Jupiterrel való szembenállási sorozat, ami már szeptember eleje, de igazán erősen szeptember közepe óta tart, hiszen a gyorsbolygók egész ősszel szorosan együtt dolgoznak és egyik nagybolygóval való ilyen-olyan fényszög kapcsolatból a másikba kerülnek, átkerülve majd a skorpió birodalmába, ahol hasonló kapcsolódásokat indítanak, de már majd teljesen más töltöttséggel. Ezzel folyamatosan dolgoztatva vagyunk az ősszel, ami mind segíti felkészülésünket az előttünk álló igen meghatározó három évre, ami talán kimondhatom, hogy a jelenlegi testetöltésben élő lélek életének egy igen meghatározó korszakzárása lesz, ilyen még egy a most élő ember számára nem adatik meg. És ugye ahogy lezárunk, úgy indul az új kör. Valóban nagyon fontos és értékes idők, hatások és a velük kapcsolatos tudatosodási időszak ez, érdemes kihasználni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8817944316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu