Mars az Aldebaran csillagnál 1. – 2022. szeptember 7.
2022. szeptember 06. írta: Csillagtenger

Mars az Aldebaran csillagnál 1. – 2022. szeptember 7.

Van a gondolkodás és van a gondolkodás. A kettő között nagy különbség van. Az egyik mikor ugyan tanulsz, kapcsolódsz, beszélgetsz, abból gondolataid születnek és azáltal teszed a dolgod, de még csak igazából az aznapot látod, mindent megoldasz, szépen haladsz, de valahogy úgy érzed sosem érnek véget a megoldandó feladatok és egyre fáradtabb vagy, mert sokat dologzol, de valahogy mégsem tudod élvezni. És van a másik gondolkodás, amikor már előre látod a célt, és annak megfelelően tudatosan indítod el a cselekedeteidet, tudatosan mész oda valahova, kérdezel, de nem azért hogy a másik visszaigazolja, hogy jól gondolod, hanem azért, mert plusz infora van szükséged amit tőle kaphatsz meg, vagyis tudatosan, extra körök megfutása nélkül építed utad, életed, és nem is fáradsz el benne, mert azt csinálod amihez kedved van, ami még emel is, ezáltal minden megoldódik, és még élvezed is az életet.

Mind a kétféle gondolkodás életünk része. És nem lehet úgy szétválasztani, hogy egyik ember így, a másik úgy gondolkodik. Ha igazán belegondolsz saját életedbe, te is mindkettőt működteted, hiszen vannak pillanatok, helyzetek amikor így és vannak pillanatok, helyzetek amikor úgy gondolkodsz. Az viszont lehet, hogy az egyik hangsúlyosabb mint a másik. Na de tudod-e melyik?

Ebben segít most Mars és Uránusz (és a Merkúr-Jupiter szembenállás). Uránuszról írtam már, hogy ő egy újabb ’emberöltőt’ indít el számunkra a Kos csillagaiban, amihez most kapcsolódik Mars azzal, hogy áthalad a Bika csillagain. A két kitörő erő (Uránusz és Mars), akik máshogy ugyan, de segítenek az elindulásban, azon dolgoznak, hogy az új világod ne csak egy másik síkon induljon el (Kos), hanem abban már tudatosan teremtsd meg életed (Bika).

Mars ugyanis a Bika csillagaiban fog megfordulni, az Aldebaran csillaghoz fog visszajönni, akihez most (szept 7) érkezik meg elsőként. Az Aldebaran egy igen kiemelt csillag az égen, ő mutatja meg, hogy mennyire tudatosan gondolkodsz, mennyire használod isteni teremtő erőidet, mennyire van meg gondolataidban a tudatosság, mennyire termékenyek a gondolataid, mennyire vagy tudatában annak, hogy te teremted a világodat.

Mars szeptember 7-én érkezik meg először, majd december 26-án és végül 2023. január 31-én. Ebben a folyamatban azzal segít, hogy felismerd hol tartasz és hogyan teremted a világodat, ami Uránusz közös munkájával (aki minő véletlen szinte egyidőben, 2023. január 22-én fordul direktbe a Kosban és indul a Bika felé ahol most Mars forgolódik) elhozhatja azt a magasabb szintű, már isteni erőket tudatosan működtető új életet.

Szóval javaslom, hogy figyeld magad, figyeld hogy gondolkodsz, mert te teremted a világodat. Ez van egyébként a Merkúr-Jupiter szembenállásban is ami szintén egyidőben történik mindezzel, és szintén háromszor aktiválódik, nyilván nem véletlenül.

Akarsz egy boldogabb, termékenyebb, jobb, szebb jövőt? Kezdd magaddal. Lásd meg tetteidben, gondolataidban, érzéseidben mit és hogyan csinálsz, mert azok a rezgések teremtik világodat. Két út van, és te választod meg melyiken indulsz el, a szenvedély-élvezetek vagy a szenvedés-nehézségek útján. Az út már elindult (Uránusz Kos csillagaiban) de még változtathatsz rajta. Sőt, most van itt az ideje. Az ősz-tél egyik nagy munkája erről szól. Most dől el milyen erőkkel működtetve haladunk tovább, és ha tudatos vagy, rátalálsz a neked megfelelőre.

Akármelyiken is indulsz el, az úgy tökéletes ahogy van, azonban a jelen korban elérkeztünk egy nagy lépéshez, nagy ugrás előtt állunk, ami nemcsak a nagy ’sorskeresztünkben’ mutatja magát, hanem a bolygók aktuális összüzenetében is. Vagyis sokkal könnyebben és gyorsabban tudunk haladni, tudatosodni, kvázi több szintet meg tudunk lépni egyszerre, vagyis nagyobbat fejlődni egy testetöltésben, amihez korábban többre volt szükség, hiszen olyan energiák támogatnak minket. De persze ezért tenni kell.

Ennek egyik fontos feladata a gondolkodás megváloztatása, amihez azonban nagy támogatást kapunk. Figyeld tehát magad, érdemes naplóznod, írd fel mit veszel észre magadon, mert akkor van esélyed változtatni az ősz-tél folyamán, mikor ezek az energiák újra élesednek, hogy tudatosan tudj továbblépni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3417925155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu