A szeretet ereje – 2022. augusztus 23.
2022. augusztus 23. írta: Csillagtenger

A szeretet ereje – 2022. augusztus 23.

A Nap ma (aug 23) eléri az Oroszlán csillagkép szívét, a Regulus csillagot, a Kis királyt. Az Oroszlán csillagai egy nagyon ősi erő, ráadásul abszolút érzékelhető, hiszen az Oroszlán nemcsak az égbolt felső részén van, maga a csillagkép teljességében az ekliptika felett ragyog, vagyis a látható világunk egyik fő energiája. A csillagkép üzenete, hogy a fény általi gondolkodás és cselekvés az, ami által hétköznapi életed szeretettel teli lesz, hiszen a szívcsillaga, a Regulus viszont kapcsolódik az élet folyamát szimbolizáló ekliptikával, ezáltal abszolút le tudja hozni nekünk, mi több életünk alappillérévé teszi a szeretet.

Mivel csak a Regulus érintkezik az ekliptikával, a csillagkép többi csillaga nem, azt üzeni, hogy az önmagad meghaladása, az átlagból való kiemelkedés és teremtés által válik a szereteterő életed egyik alappillérévé.

A csillagképben benne van mind földi és isteni életed feletti uralkodás nem más által, minthogy felismered a múltad, a karmád, és tudatosan élve meghaladod azt. Ehhez nem kell más mint adni meglévő tudásod és működtetni teremtőerőidet, vagyis élni az életed. Nem leuralva, de mégis mindent magad irányítva, saját isteni fényed által vezérelve. Ez a kulcs.

Erre világít rá ma a Nap. Így nézd, éld, figyeld mai napod. Igazából így élj minden nap, de ma könnyebben észre is tudod venni saját tetteiden keresztül, hogy hogyan működteted.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6917913965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu