Vénusz-Jupiter kvadrát – 2022. július 25.
2022. július 25. írta: Csillagtenger

Vénusz-Jupiter kvadrát – 2022. július 25.

Ez önmagában egy csodaenergia, és ők indítják ennek a hétnek a folyamatát. Vénusz a teremtés, Jupiter a bőség, vagy mondhatjuk hogy a fizikai lét, a látható világod ami körbevesz beleértve a tested és az isteni tudás kapcsolata, vagy mint nő és a bölcsesség teremtő kapcsolódása. De nézhetjük őket mint Aphrodité a szerelem istennője és Zeusz az istenek és emberek ura. De hívják őket mint a kis és nagy szerencsebolygók. Akárhogyan is nézzük, ez a kapcsolódás önmagában egy hatalmas teremtő energia, ahol az isteni teremtés a földi teremtéssel van teremtő kapcsolatban. Ha csak így nézzük is csodajó, mert általuk az isteni bőség, isteni tudás anyagban való megnyilvánulása történik ebben a pillanatban. De ha belehelyezem ezt az energiát abba a folyamatba amiben vagyunk, sokkal több minden kiolvasható belőle, főleg, hogy eleve ebben a kvadrátban önmagában benne van egy folyamat, mert igaz a kvadrát pillanatában Jupiter még direktben halad, de már tulajdonképpen áll az égen és innen fordul meg és indul vissza (júl 28). És emlékszel rá, hogy volt egy hasonló, mikor Szaturnusz fordult, Merkúrral volt kvadrátban? Ezekben nagyon fontos üzenetek vannak elrejtve ráadásul Merkúr kapcsolódik is Szaturnusszal újra ezen a héten.

Na nézzük, a kvadrát pillanatában Vénusz az Ikrek lába csillagainál jár, Jupiter pedig a Visszaúszó Halakban. Az Ikrek lába miatt ez egy elindulás, az a pillanat, amikor az isteni az Egyből megérkezve kiválasztva erre az inkarnációra szükséges testet elindul földi útján. Vénusz eleve itt jár, tehát ez a folyamat most önmagában történik, de Jupiter a Visszaúszó Halakból mindezt támogatja, hogy meglásd benne a szintlépés lehetőségét és tudatosan lépd meg. A Visszaúszó Halak ugyanis a visszatérés, az emlékezés, a már megélt dolgok tudása, vagyis az ebben lévő már korábban megélt összes bölcsességgel tol meg az úton, vagyis segít abban, hogy már ne az ördögi körön indulj, hanem szintet lépve, mindezt úgy, hogy adja hozzá az Egységből, Neptunusszal való együttállásból megszerzett legtisztább, legmélyebb tudást, a fénytudatosságod, ami az eredendő isteni lényedben lévő valódi tudásod.

Vagyis ez azt jelenti, hogy valóban egy másik síkon, az isteni tűz vezérlete által, de mégis belsőből indul útjára új életed. Mert itt ez egy kapu. Az Ikrek a földi világba lépés kapuja, amin Jupiter tol most át.

És nemcsak ez van ebben, Jupiter ebből fordul vissza, vagyis ebben ott van még annak a lehetősége is, hogy ha még ezt mindig nem tudod, megszerezhesd, mert Vénusz, aki már tudatos arra, hogy saját útját járja ráadásul az isteni tudással vezérelve, mert Jupiter épp ezzel indította útjára, visszaindítja Jupitert magát az Egységbe, hogy segítsen neki rájönni arra, hogy valóban benned van a fény, vagyis minden képesség és tudás, amit Jupiter a halak-Halakban járva már feltárt neked, de most kintről viszi le, így már tényleg tud tudatosodni. Arra hívja fel tehát a figyelmet ez a kvadrát, hogy gondold át újra a 2021. december 29-2022. május 11. közötti időszakot, az abban lévő tanításokat, megéléseket, mert most értődhetnek meg, főleg, hogy most már visszatekintesz.

Ennek lesz majd folytatása, mikor Jupiter újra átlép a kos nulla fokán a téli napforduló pillanatában, akkor tud ez igazán felszínre jönni, de a most induló időszak ennek a pillanatnak nagyon fontos állomása.

Mindezen folyamatok mellett a mai nap azért nagyon kiemelt és hangsúlyos, mert megmutatja magát, hogy mi számodra a valódi érték, ami a Mars-Uránusz együttállás alapja is, hiszen ők a bika jegyében dolgoznak és készülnek a nagy kitörésre és abszolút nem mindegy mit hoznak a felszínre. Érdemes tehát megragadni ennek a mai napnak a hatalmas erejét, hogy végre átgondold mire tanított az elmúlt időszak (2020 eleje óta), hogy hogyan változott az életed, az anyagi dolgaid, a tárgyi dolgaid, miben látod az értéket, mi a fontos, hogyan éled meg, mi számodra a biztonság, mit jelent a pénz, a tested, a tárgyaid, az élményeid, vagyis a földi lét maga.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5417890293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu