Újabb mérföldkőhöz értünk – 2022. július 25-augusztus 2.
2022. július 24. írta: Csillagtenger

Újabb mérföldkőhöz értünk – 2022. július 25-augusztus 2.

A következő napok nagyon erős energiákat hoznak, elsőként megmutatják hogyan állsz életed új szintjével, valóban megvolt-e benne a szintlépés, amire most kapsz rálátást, azért hogyha kell, még tudj változtatni, bár ezeket már csak úgy tudod észrevenni, ha rá tudsz látni életedre egy más síkon, ami eleve a szintlépés egyik velejárója. Aztán lesznek pillanatok amikor tudatosodik hogy hol tartasz, majd lesz egy hatalmas vulkánerejű kiemelés is, ami akárhol tartasz, lökni fog rajtad, és nem mindegy mi emelkedik, valamint lesz egy nagy durranás is, ami után elcsendesedünk ismét egy időre.

A következő 10 napban tehát különböző típusú energiák hatnak együttesen, amik ezáltal jól megdolgoztatnank, főleg hogy egymásra épülnek, de ami fontos, hogy amennyire ezek elindító és pályára tevő energiák, még mindig a felkészítésben segítenek az előttünk álló halak korszakra. A külvilág egyébként annyira gyönyörűen hozza az eseményekben az égi energiákat, akár az időjárást nézem, akár a hétköznapok történéseit, érdemes ezekkel elkezdeni együtt rezegni, ahelyett, hogy harcolnánk ellenük, mert minden válasz bennük van. És aki tud olvasni mindebből, akkora biztonságot szerez, amit semmilyen más formában nem tud. És amint ez megvan, már semmi de semmi nem tud ártani neked, mert megszerezted a bizonyosságot. És ez egy akkora hatalmas erő, amivel ha így tudsz belépni a halakba, akkor csoda vár rád, ugyanis az ott a hurrikán szeme, ahol a legnagyobb vihar közepén a legnagyobb csend és béke van, de oda meg kell tudni érkezni. Mert ha nem, a viharban maradsz és az tényleg pusztító.

A következő napok azt mutatják meg hol tartasz ezen az úton.

És most megint itt vagyok azzal a dilemmával, hogy hogyan írjam ezt le röviden, mert nem lehet. Ezért most kipróbálok egy új formát, leírom ezt a folyamatot röviden, és majd az egyes hatások részleteit külön írásokban, és remélem, hogy mikor az egyes energiákat olvasod össze tudod rakni magát a folyamatot, mert ezt egyben érdemes nézni, akkor érted meg amiről valójában szól, ha csak a részeit látod, az ugyanaz mint a hétköznapi életedben a mindennapok egyes problémának vélt élethelyzetei, amik egyébként a nagy egész részeként csak egy-egy megoldandó helyzet, amiben mindig ott van a válasz is a megoldásra ha egészben látod.

Vénusz-Jupiter kvadráttal kezdődik ez az energia (júl 25), amiben első lépésre benne van, hogy megvolt-e a szintlépés, majd jön Merkúr-Mars kvadrátja (júl 26), ami megmutatja mi életed fókusza, vagyis mifelé nyitsz, ebben mennyire már a fény vagy még a küzdelem van. Aztán lesz a Hold-Plútó szembenállása és az Újhold (júl 28), ami a Teliholdtól Újholdig tartó ciklus záró energiája lesz. Ezután érkezik a Merkúr-Szaturnusz szembenállás (júl 31) ami konkrétan megmutatja hol állsz az úton, majd ennek az időszaknak a záró energiája a Mars-Uránusz-Felszálló Holdcsomópont együttállása (júl 31-aug 2 között végig egzakt) ami a Vénusz-Jupiter és Merkúr-Szaturnusz együttes munkáját robbantja a felszínre ami ráadásul válaszút elé is helyez.

Tényleg kezdődnek most már beérni az elmúlt évek tanításai, hogy nem elég tudni, csinálni kell, és rajtad múlik minden, mert nem a külvilág a valós, az csak úgy alakul ahogy te alakítod. Igaz még mindig munkákban vagyunk, annak folyamatában, hogy ezt felismerjük, de aki valóban akar változtatni, ezeket lassan el kell fogadja és elkezdeni működtetni. Már eddigre is hatalmas nagy segítségeket és felismeréseket kaptunk, de aki ragaszkodik ahhoz amit lát, és aszerint működik, neki innentől még nehezebb lesz. Ezt próbálom az írásaimban, szavaimmal átadni, mert aki erre rájön, valóban annyival könnyebb minden.

A fenti hatások részleteit, és a csillagképekben rejlő üzeneteket majd az egyes energiák részletesebb leírásánál fejtem ki, hogy jobban megértsd majd.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2117889743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu