Teremtő mágia – 2022. július 12.
2022. július 10. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia – 2022. július 12.

Újabb teremtő mágia lehetősége indul július 12-én mert a Hold ismét eléri az Al Nasi csillagot, a fény születése pontját. Ez az a pillanat amikor el tudod indítani nyiladat, és egy nyilvessző mindig messzire száll, és amit célbaveszel vele, az teremtődik, hiszen oda irányul a fókuszod. A Nyilas ráadásul egészen az univerzumig ki tudja lőni neked, ezért érdemes kihasználni ezeket a lehetőségeket. Már most elkezdhetsz gondolkodni, hogy mit szeretnél célbavenni vele, hogy mikor a Hold odaér, egy rövid szertartás keretén belül el tudd indítani teremtésedet. A Hold az élet rezgése, a kedvesség, a törődés, a lágyság, a lelkiség, akivel mindenbe bele tudod varázsolni ezt a finomságot, szeretetet. Javaslom saját életeddel kapcsolatosan teremts, mert ha te jól vagy akkor környezeted is jól van és azzal lesz minden és mindenki boldog.
A Hold 2022. július 12-én 13:31-kor éri el az Al Nasi csillagot, akkor még az égbolt sötét oldalán van, a Nap épp az ég tetején lesz, világos van, tehát lehetne ekkor is teremteni, mert a Hold az éjszaka királynője, vele ez lehetséges, de én megvárnám a Holdkeltét (19:37), amikor a Hold eléri a horizontot, vagyis megszületik. Ekkor az Al Nasi csillaggal együtt születik a Hold, és még világos van, mert a Nap sem bukott még eddigre alá, tehát abszolút tökéletes idő a teremtésre, ráadásul nagyon erős elindító ereje van. Azért is a Holdkeltét javaslom, mert két napra rá pont úgy lesz Telihold, hogy a Hold a kelő ponton, a Nap a nyugvó ponton lesz, tehát ez a Holddal teremtés a Holdkeltekor felvezeti annak a Teliholdnak is a hatalmas erejét (erről egy másik írásban).
Ha a 13:31-es időpontot választod akkor észak felé fordulj a mágia végzésekor, ha a Holdkeltét, vagyis 19:37-et, akkor kelet felé fordulj a Hold felé. Artemisz istennőt szólítsd meg, neki intézd kérésedet, amit majd további 20 napon át ismételj meg Napkeltekor kelet felé fordulva. Javaslom, hogy valami lelki, Holddal kapcsolatos dolgot teremts, lehet általánosságban életeddel kapcsolatosan, vagy ha ismered a Holdad helyzetét a születési képletedben, azzal kapcsolatosan is teremthetsz, hogy erősítsd erejét. A mágia utolsó napja augusztus 2. és minden nap ugyanazt teremtsd.
Aki még nem ismeri a mágia menetét, itt talál több információt hozzá: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/ Teremts magadnak egy boldog világot.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6917879025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu