Aldebaran csillag - 2022. június 23.
2022. június 23. írta: Csillagtenger

Aldebaran csillag - 2022. június 23.

Merkúr eléri ma (jún 23) az Aldebaran csillagot, a Bika csillagkép szemét. Az Aldebaran a jelen időkben nagyon kiemeltté vált, itt fordult már Vénusz 2020. május-júniusban és itt fog fordulni Mars is idén év végén (2022. okt-2023. jan). Az ő útjukban eleve van egy nagyon fontos rejtett üzenet, de azzal, hogy mindketten megfordulnak itt, nagyon hangsúlyossá teszik ennek a csillagnak az üzenetét. És most, hogy Merkúr érkezik meg ide, a hétköznapi gondolkodás bolygója, aki maga is itt fordult 2022. máj-jún között és ment vissza az Algol csillaghoz, az a Merkúr aki majd Vénusztól átvesz egy bizonyos stafétát (erről később mikor aktiválódik majd, annyit elég most tudni, hogy Merkúr szerepe igen hangsúlyossá válik majd a következő években, érdemes rá már most odafigyelni), mindez nagyon fontossá és kiemeltté teszi ezt a napot.
 
Miről szól ez? Mi is az Aldebaran üzenete? Ő a Bika csillagkép szeme, a teremtő gondolkodás, amivel érted és látod is a benned lévő isteni teremtő erőket. És mivel az Aldebaran földi létünk egyik alappillére, azt jelenti, hogy a sikeres és tudatos léthez az egyik szükséges eszköz a bennünk lévő isteni teremtő erők tudatos működtetése mert akkor van igazi fejlődés ha már nemcsak tudod, hogy isteni tudással rendelkezel, hanem működteted is, ellenben marad az ördögi kör.
 
Vagyis három dolog miatt fontos ez a mai nap, egyrészt mi változott május óta, megszerezted-e varázserőidet és hogyan működteted őket, mennyire vagy képes a hétköznapokba beültetni az Algol erejét és azt milyen minőségben.
 
Másrészt megfigyelni hogyan működteted hétköznapi gondolkodásodat, mennyire csak a látható világ szintjén, vagy tudatosan gondolkodsz-e, tehát meglátsz-e a láthatón túl mást is, illetve, hogy mennyire veszel észre változást gondolkodásodban a 2020. május-június időszakhoz képest. Azóta nagyon sok tanítást kaptunk, de mennyire látod, érted és működteted másképp gondolkodásodat ezáltal saját életedet. És ne feledjük, Vénusz, a teremtés bolygója a Plejádokban van még, így a kettő összeér, és még kiemeltebbé válik ez az üzenet.
 
Harmadszor pedig figyeld meg, hogy történt-e szintlépés az életedben 2020. ősze óta, vagyis mennyire te forgatod karmád kerekét és lépsz oda ahová lépned kell, tehát nemcsak bele-beleesel helyzetekbe, hanem te irányítod életed, te döntöd el mikor merre. És milyen ’véletlen’ Mars most újra a Visszaúszó Halak fonalában jár mint anno 2020. őszén, ezáltal nagyon könnyen megtörténhet, hogy ha van még mire tanítson, akkor hasonló helyzeteket fog hozni számodra mint anno, igaz lehet más díszlettel, de azért, hogy most már meg is lépd. Mindabban amit megoldasz lesz a kiemelkedés lehetősége az év végén, érdemes odafigyelni.
 
Ez a mai nap ezekre hoz rálátást és megértést, hogy mikor majd lépünk tovább, már valóban tudatosan lépj tovább. Akár fel is irogathatod megfigyeléseidet, mindenképpen hasznodra lesz a jövőt illetően.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6517864975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu