A nyári napforduló rejtett üzenete – 2022. június 21.
2022. június 20. írta: Csillagtenger

A nyári napforduló rejtett üzenete – 2022. június 21.

A Nap 2022. június 21-én 11:13-kor eléri pályája csúcsát, innentől átfordul és elindul lefelé, ezzel elhagyjuk Nimród vezérletét és az Ikrek lába csillagaival az eddig felismert és megélt dolgokat kezdjük el mostmár beépíteni. Elindul a befelé fordulás, a lefelé ívelő pályán a belső világba való elindulás, az eddig megszerzett tudás learatása. Igaz ezek most még csak az első lépések, talán még nem is érzékeljük majd ezt a befelé indulást, mert a többi bolygó még emelkedő íven halad, de innentől szépen fokozatosan csendesedünk majd.
 
Egy nagyon intenzív emelkedő ívet bont meg így a Nap, hiszen amióta a Mars 2022. január 24-én átlépett a legmélyebb ponton, az összes bolygónk ezen a emelkedő pályán dolgozott, vagyis igen erős volt egészen idáig az emelkedés, építkezés az életünkben. Ez már önmagában nagyon kivételes, és ehhez jön Jupiter és Neptunusz halak-Halakban való utazása, valamint az ő nem mindennapi együttállásuk (ápr 12), ami a jelen kort abszolút meghatározó energia, amit talán sokan még fel sem fogtak, hogy ez mit is jelent és milyen lehetőségek vannak benne. A következő évek segítenek majd a megértésben. A téli napforduló óta már idáig is nagyon erős és kivételes energiák voltak idén nagyon sok tanítással és ráébredéssel, sok befelé fordulással. Szerintem az idei év a csend ideje, az eddig eltelt időszak is és ami most indul is, mert ezek mind az előttünk álló halak időszakára készítenek fel, a nemtudatosra, ami az igazi mélyülés lesz. Az ősz még ebben hoz további tudatosodást mielőtt tényleg elmerülünk a láthatatlanban, ezért is lesz nagyon fontos az ősz-tél időszaka.
 
A mostani napforduló napjában van továbbá egy rejtett üzenet is, mert nemcsak a kiteljesedés, hanem egyszerre születés is van benne, ugyanis amellett, hogy a Nap eléri a rák nulla pontját, ami a csúcs, a kiteljesedés, a Hold ugyanezen a napon megérkezik a kos nulla pontjához, ez pedig a fény győzelme a sötétség felett. Összességében tehát a fény üzenete van ebben a napfordulóban, ami arról szól, hogy a fény támogat, vezet minket, mutatja az utat, és mindig legyőzi a sötétet, aki ugyan a részünk, nélküle nem lenne teljes, mert általa fejlődünk, de mégis a fény útját járjuk. És a kulcs, hogy ez a fény belül van. Ezzel az üzenettel indulunk el befelé, ezt érdemes magaddal vinni, ennek a gondolatiságát, energetikáját, hogy a fény a vezérlet, akármi van, akárhogy is éled meg az adott pillanatot, akármilyen nehéznek, sötétnek, az tanítás számodra, érted van, de te a fény útját járod, ezáltal mindig minden rendben van. Ha mindezt érted, már biztos lehetsz benne, hogy ez az előttünk álló halak időszak számodra egy csodautazás lesz.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3817861969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu