Szerelem ereje – Hétvége a Plejádokban – 2022. május 20-22.
2022. május 19. írta: Csillagtenger

Szerelem ereje – Hétvége a Plejádokban – 2022. május 20-22.

Ez egy nagyon pörgős, termékeny, isteni, teremtő, játékos, vidám, minden jósággal telerakott hétvége lesz számunkra, ugyanis a Plejádok ereje vezérli a hétvége energiáját, amiben ráadásul lesz egy Nap-Merkúr együttállás is, ami május 21-én 21:18-kor válik egzakttá. Egy Nap-Merkúr együttállás minden alkalommal egy nagyon friss, nyitott, játékos, vidám energia, hiszen a gyermeki Merkúr, aki minden csintalanságra kész és a cselekvő erőt, életet adó Nap kapcsolódik ilyenkor egymással, mindkettőjükben ott az élet, ezáltal az ő együttállásuk mindig nagyon jó energia, minden olyan könnyű lesz általa. Ráadásul ez a bika-ikrek jegyeinek határán van (már az ikrekben lesz egzakt), de a bika a termékenység, az élmények birodalma, amikor minden olyan szép, olyan dúsított, telített, ízletesebb, az ikrek meg a nyitottság, fiatalság, játékosság. És mögöttük a Bika csillagai ami maga a termékenység, az isteni teremtés hétköznapi gyakorlati ereje, és még efölött a Plejádok csillagbirodalma, ami az istenek bőséggel telített otthona, ahol minden kifogyhatatlan, nemcsak a bor és gyümölcsök, ételek, hanem a jókedv, szerelem, játékosság, huncutság. Ez hatja át hétvégénk teljességét, ami egészen a Nap-Merkúr együttállásáig folyamatosan erősödik, hiszen a két bolygó most egymással szemben halad. És milyen az amikor szaladsz a párod, gyermeked karjai felé, amikor repít a boldogság? Így halad egymás felé és egyesül majd Nap és Merkúr, akik a Plejádok két végén lépnek be és bent, a ’ bőség parkjának’ közepén borulnak egymásba és örömködnek, táncolnak, lakomáznak együtt az istenekkel. Szóval egy nagyon termékeny, teremtő hétvége lesz, a minden teremtés időszaka, gyermekáldásra, szerelemre, alkotásra, teremtésre igazán kiváló. Érdemes kimenni, élvezni a természetet, a családi közösséget, lakomázni, vagy csak kint ülni a kertben és beszélgetni, a lényeg, hogy élvezni az életet.
 
De ez egy beavató hétvége is, mert az egész lényege abban van, amilyen üzenetet ebbe Merkúr belehoz, ugyanis ő már járt a Plejádokban idén egyszer, de visszafordult, hogy visszamenjen tudatosítani valamit, és nem véletlenül a Nappal (aki te vagy) találkozik mikor visszaér. A Bika csillagkép fejétől fordult vissza, ami a teremtő gondolkodás területe (ami a Vénusz-Mars útjában rejlő üzenet része, amiről már annyit beszéltem, hogy jelen korunkat nagyon meghatározó energia). Merkúr most ezt jön megértetni, a Nap erejével ezt megvalósítani, vagyis hogy végre megértsd miről is szól ez életedben. Na és miről szól ez? Hogy már nem elég tudni, hogy isteni teremtő erővel rendelkezel, hanem tudni is ezt már tudatosan működtetni. És nemcsak a teremtéseidben, amivel megteremted saját világodat, mert már érted, hogy mindent eredendően tudsz, de tapasztalni akarsz ebben a létformában, vagyis már tudatosan megélni, hogy minden úgy alakul ahogy te indítod. De ami talán még fontosabb, hogy a szenvedésben is jónak tudni maradni, abban a ’szenvedésben’ amit rád mér az élet, amik azért jönnek hogy tanítsanak, vagyis jöjjön bármi, legyen bármi, a szeretet erejével indítsd a gondolataidat és tetteidet, hiszen eredendően jó vagy.
 
Ezt jött Merkúr most felidézni számodra és megcselekedtetni, amihez ott a Plejádokban rejlő szereteterő mint támogatás. Ha ezt a hétvégén megérted, és elkezded csinálni, nagyon nagyot lépsz afelé, hogy ezt elsőként a hétköznapokban de talán mint isteni létező a mindenségben is így csinálod mostantól kezdve mindenkor. Mert mi más a lényeg?
 
Szóval akárhogy is éled meg a hétvégét, a hétköznapi élvezetek, vagy az isteni szeretet tudatos működtetése révén, egy csodahétvége vár ránk. A lényege viszont abban rejlik, hogy ezt innentől vidd is tovább, ne csak erre a hétvégére működtesd.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger


 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2817835271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu