Nap-Uránusz együttállásban rejlő lehetőségek – 2022. május 5.
2022. május 04. írta: Csillagtenger

Nap-Uránusz együttállásban rejlő lehetőségek – 2022. május 5.

A Nap-Uránusz együttállás önmagában egy nagyon vízöntős energia, ez ilyenkor a csodák, szabadság, őrültségek megélésének pillanata, amikor csak úgy megtörténnek a dolgok, nincsenek szabályok, tényleg az lehetsz aki vagy és ebbe senkinek nincs beleszólása. Tulajdonképpen ez maga az élet lényege, megélni a benne lévő kalandokat, bár ide eljutni nyilván egy út, mert hát vannak azok a fránya szabályok, amik amúgy csak azért vannak, hogy legyen egy úgynevezett csapás, de ez nem jelenti azt, hogy ezeket a szabályokat valóban be is kell tartani. Most persze mindent analógiában értelmezve.
Szóval, oda eljutni, hogy senki nem szabályoz, még saját magad sem, ez nyilván egy út. És ez egy hosszú út mindenki számára, merni megélni azt aki valójában vagy, magadtól sem félni, magadat sem korlátozni, rájönni, hogy minden külsős korlát belőled ered, mert honnan máshonnan, akkor is ha ezt nem hiszed el. De egy ilyen nap, amikor Nap-Uránusz együttállás van ráaádásul a kiteljesedésük pillanatában a 11-es házban, ami maga az uránuszi minőség, az a valódi szabadság pillanata. Ezért ez a nap (május 5., de az előtte-utána napok is) most valódi lehetőséget ad számunkra ahhoz, hogy meg tudjuk élni azt az igazi szabadságot. A szabadságot és csupa nagybetűvel. Amikor senki és semmi nem számít, korlátlan és szabad vagyok, saját félelmeim sem tartanak rabságban.
Szóval egy igazi klassz nap, amikor mindent lehet és annak az ellenkezőjét is. Egy kellemes, játékos, őrült nap, amikor a dolgok csak úgy történnek és az a lényege, hogy hagyjuk is történni. Arra igazán alkalmas nap, hogy megéld az őrültséget. És ezt úgy, hogy ne akard, hanem feküdj rá az energiára és engedd bele magad. Az energiák visznek, hagyd hogy vigyenek és éld meg milyen az szabadnak lenni. Mert ezt elmondani nem nagyon lehet.
De arra is jó ez a néhány nap, hogy észrevedd hol vannak az elakadások, mert közben haladunk afelé hogy Plútó belép a vízöntőbe Uránusz uralma alá (2023-tól). Tehát már most érdemes odafigyelni és feltárni hol korlátozod magad, mert azzal nagyon nagyot lépsz előre azon az úton ahová Plútó vezet, aki készül mindezeket lepucolni rólad, akár akarod akár nem. Van rá 20 éve, és tudod hogy ő nem végez félmunkát. Szóval, hogy az ott ne fájjon, a mostani napok tökéletes lehetőséget adnak ahhoz, hogy rájöjj hol vannak még azok a bizonyos szabályok, falak, korlátok, félelemek és elengedd őket. Azzal jársz jobban egyébként, mert Plútó úgyis megteszi.
Mindemellett hatalmas lehetőség is ez a Nap-Uránusz együttállás, hiszen a Kos csillagaiban találkoznak, ami az új világod felé való elindulás energiája. Amennyire tehát bele tudod engedni magad ebbe az energiába és meg tudod élni a szabadságot a gyakorlati létben, annál könnyebben találsz rá arra az új világra ami felé haladsz. Ő mutatja magát, ott van, Uránusz által már régen fent van a zászló, de most valahogy még jobban feltárja magát. Talán pont, hogy azokban az eseményekben rejlik amit meg mersz élni szabadon. Ha meghallgattad mi Uránusz titka és tudod már mi volt az a bizonyos, akkor most talán azt is jobban megérted miért azt választottad, mert ez a nap erre is hoz választ.
És még egy dolog, Vénusz dolgozik a Nap-Uránusz együttállás alá, aki ha emlékszel pont mostanában lépett a kos jegyébe, ahol igaz poláris, de mégis kos, tehát ott van benne az indító erő. (Kiolvastad a sorok mögül hogy itt teljességében megjelenik az új irányba lépés lehetősége? Vagyis miért is fontos tudni ki számodra Vénusz? Mert tényleg ő van minden hátterében.) Szóval ha Vénusz titkát felfeded, vagyis rájössz miről is szól számodra Vénusz, akkor tudatosabban tudsz előre lépni azon az új úton ahová Uránusz visz téged, amibe most Nap belerakja a cselekvés erejét. Vénusz a X-es házban lesz mikor kiteljesedik az Uránusz-Nap együttállás, ezért a lépés hátterében van feladat is, de ez pont hogy a hegyen való haladás szimbóluma, tehát ott az előrelépés lehetősége, valóban rálépni az útra. Csak annyi kell, hogy felismerd ki számodra Vénusz és már meg is lépted az új világod felé a lépést.
De ami a legfontosabb, csak éld meg ezt a napot, éld meg a benne lévő szabadságot, őrültséget, azzal adsz magadnak a legtöbbet. És mi más számít?
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr617822835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu