Az abszolút szerelem napja – 2022. április 27.
2022. április 27. írta: Csillagtenger

Az abszolút szerelem napja – 2022. április 27.

Vénusz-Neptunusz-Hold-Jupiter együttállás van ma, ebből Vénusz-Neptunusz-Hold egzakt kapcsolódik. A földi és mennyei szerelem a lélek energiájával, amiben benne van az isteni tudatosság. Tehát ezt nemcsak érezzük, hanem ’értjük’ is. Idézőjelesen, mert a szerelmet nem lehet érteni, de ma valahogy ez is lehetséges.

Ezek mind jóságos energiák, mindben az élet valamilyen csodája van. Vénuszban nézheted hogy a nő, a szerelem, de nézheted őt mint ez a csodálatos Földbolygó amin élsz. Amit ha kicsit ’kilépsz’ a testedből, és meglátsz egy más szemszögből (amihez amúgy ma Jupiter sokat segít), meglátod a valódi csodáját. Azt a millió színt, ízt, kedvességet, hangulatot, élményt, érzést, formát, anyagot, élőlényt, és még sorolhatnám, amit ad. Neptunusz ugyanez a mennyei síkon, ami talán még színesebb, még ízesebb, még teljesebb, az a valódi tökéletesség, teljesség, de ma hozzákapod a testiséget is és így lesz valójában egész. És Hold, aki a kettő közötti összekötő, ami ezt a mennyeit és földi összeköti, téged a testeddel, a léteddel, amit egyik pillanatban az anyagban élsz ahogy teszel-veszel, másik pillanatban a mennyei síkon mikor alszol, bámuldozol, merengsz, álmodsz, meditálsz, ölelsz, csókolsz, átadod magad az élményeidnek. És Jupiter, aki adja mindehhez a bölcsességet, akiben benne van, hogy mindez megérkezik, testet ölt, ezzel megél, megtanul és elrendez, tehát mindaz amiről maga az élet bölcsessége szól, hogy mindig a következő lépéssel leszel több, hiszen abban lesz meg az a ’testetöltés’ amivel kiemeled magad, vagyis megtanulván, megértvén valamit kiemelkedsz, mert már tudod, már általa több vagy. Ő a fény tudása aki által maga a tapasztalás történik és az ezáltali haladás. És ő most, hogy ha tágan is de együtt áll a földi én-mennyei én-és köztük kapcsolatot teremtő energiákkal, így ez valóban egésszé válik.

Ezáltal lesz ez az abszolút szerelem napja, mert ma lehetőséged van mindezt teljességében átélni. Akkor is ha félsz, akkor is ha a külvilági események még rabul tartanak, irányítanak, akkor is ha sok a dolgod, betegségeid vannak, fájdalmaid, veszteségeid. Ezek egyébként mind azért vannak mert élsz, mert tanulsz, tapasztalsz, járod az utad, és épp ezt akarod megtanulni, ebből lépsz majd tovább. De belül tudod, ha nem tudod is tudatosan, de tudod, hogy ez így rendben van, és jó úton jársz. Ma talán meg is érted, ha máshogy nem, bent, a lelked legmélyén, és ott kell, mert ha ott érted, akkor a tiéd, hogy ez így kerek. És minden jó lesz, mert mindig kinyílik az a szeneszsák, a barlang, a mélység mindig feltárja magát és bevilágít a fény, és ha a fény rávilágít a sötétre, a sötét eltűnik, és ezzel megszűnik minden, amitől most félsz vagy betegségedet okozza.

A mai nap ennek a megértésének a napja. Ott bent, legbelül, a lelked legmélyebb bugyraiban, mert ez az együttállás a halalk-Halak vagy mondhatnám Egység birodalmában áll fel. Mind a négyen ott vannak. Ez nem is csak a hétköznapjainkban mennyei (halak zodiákus) hanem teljességében (Halak csillagkép).

Ilyen nap ez a mai. A minden gyógyításának és csodájának napja. Csak azáltal, hogy élsz és dobbansz és elhiszed hogy élsz és dobbansz és minden úgy jó ahogy van.

Amit javaslok, hogy a ma megélt érzéseidet, legyen akármilyen írd le a Neptunusz naplódba, úgy ahogy megélted.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3317817583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu