Teremtő mágia – 2022. április 21.
2022. április 19. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia – 2022. április 21.

A téli napforduló pontja mindig is kiemelt, mert az a fény születésének pillanata, amikor elérve a legmélyebb pontot elindul a kiemelkedés, a fény elindul emelkedő pályáján. De az univerzális létezést nézve ez a ’Teremtővel’ való találkozás pillanata, aki egyébként te vagy, mert ez a pillanat annak a szimbolikája amikor otthon vagy és a következő testetöltésedhez készíted éppen az új programot. Abszolút születés van benne.

A téli napforduló pillanata tehát egy igen erős és nagyon nagy energiája életünknek. Akár napi szinten nézzük, vagy az évkörön, ezen fizikai testöltésed, vagy akár univerzális létünket tekintve is. Voltak az elmúlt évben is kiemelt téli napfordulós pillanatok és ilyen lesz idén is. Erről majd akkor mikor közeledünk, de ami miatt ezt most felhoztam, az azért van, mert arra gondoltam, érdemes ezt az energiát ’ébren’ tartani, hogy ezzel még tudatosabban tudj teremteni az idei téli napforduló idején, ami a jelen korszakváltásnak is egy igen erős meghatározó pillanata lesz. Vagyis addig is, minden alkalommal, amikor elérkezik ide bolygó, érdemes elindítani tudatosan egy teremtést. Ezt mostanában csak a Hold segítségével tudjuk megtenni, mert a gyorsbolygók csak december környékén érkeznek, a nagybolygók meg soká, csupán a Hold teszi meg havont a kört, tehát vele tudunk dolgozni. Ezért minden hónapban, mikor visszaér ide a Hold, szólni fogok, hogy mikor érdemes elindítani egy újabb teremtést.

Mivel ez egy születésnap, új életed születésének pillanata, ilyenkor csodálatos dolgokat lehet teremteni. Érdemes kihasználni, megszólítani Artemis istennőt (ő a Hold isteni megfelelője) és az ő együttműködését kérni valami megteremtésében. Ez legyen egyéni, én azt javaslom magaddal kapcsolatosan teremts, ami lehet valami általános, vagy lehet a Hold születési képletedben lévő helyzetével kapcsolatos, ha érted és tudod mit üzen neked, miben támogat, vagy mi a feladatod vele. Ha havonta csinálod mostantól, amit ajánlok, mert ezzel saját utadat nagyban segíted, lehet akár úgy is, hogy egy folyamatot teremtesz. Találd ki gondold át, mit építenél fel a Hold energiájának támogatásával. De teremthetsz bármi mást is, ami számodra a legmegfelelőbb.

Hold legközelebb 2022. április 21-én 8:28:48-kor éri el az Al Nasi csillagot, ekkor már közel lesz a nyugvó ponthoz, ezért nyugat felé fordulj mikor végzed a mágiát. Az első napon ekkor javaslom elvégezni a szertartást, majd a további 20 napon napkeltétől-délig tartó időszakban kelet felé fordulva. Mivel a Holddal dolgozunk, Artemisz istennőt szólítsd meg, mert ő Hold isteni megfelelője. A mágia részleteivel kapcsolatos további információkat a honlapomon találtok meg az alábbi linken, az utolsó bekezdésben van a mágia lépéseivel kapcsolatos fő információ: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/

Kívánok mindenkinek tudatos teremtést.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9317811043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu