Nap-Merkúr együttállás – 2022. április 3.
2022. április 03. írta: Csillagtenger

Nap-Merkúr együttállás – 2022. április 3.

A Nap és Merkúr együttállása mindig egy beavatás, mert ilyenkor titkokra derül fény. Ez az írás már az egzakt együttállás után íródik, ami inkább a visszatekintésben segíthet, de lehet hogy most ennek így kellett történnie. A Nap-Merkúr együttállása szombatról vasárnapra virradólag 1:11 perckor volt a kos jelében de a Visszaúszó Halak szellemi vezérlete alatt. Ez az éjszaka közepe volt, az álmok ideje. Ezért lehetséges, hogy a beavatás, vagyis a titokról a fátyol álom formájában libbent fel, ezért ha vissza tudsz emlékezni a ma reggelre (vasárnap) ébredő álmodra, lehetnek benne titkos üzenetek, az új életeddel kapcsolatosan, amihez a múltban már megtapasztalt élmények vezetnek. Ezt mindenki saját szimbólumrendszere alapján tudja igazán értelmezni. De mivel ez az együttállás a mai napi IC-vel áll együtt (kicsit azért orbiszban de odaérezhető), tulajdonképpen az egész napunk alapját megadja, vagyis fontos üzenet van benne, ami egyszerre kezdeti energia, de közben mégis egy visszatérés, valaminek akár a megértése, és ezáltal a megoldása van benne, de mindenképpen érezhető az április 1-én megszületett Újhold energetikája is, mert a Merkúr már benne volt az alakuló Újholdban, bár már a Nap-Merkúr együttállás idejére a Hold maga elsétált. Az Újhold (lásd előző írásom) egy korszakzárás energiája volt amiben benne van az új idők, új világ születése, de egy már olyan szellemi vezérlettel amiben benne van a múlt ismerete általi tudatos vezetés. Ez természetesen értelmezhető nagyon sok formában, szinten, nézőpontból, egyénileg vagy akár nemzetileg.
 
De mindenképpen új jövőt hoz mind egyéni és nemzetszinten, de azt ne feledjük, hogy a nemzet is akkor tud együtt dobbanni, ha a benne élő lelkek is együtt dobbannak. Ehhez kell az az egységtudat, ami jelenleg alakulóban van. Ez viszont egyéni út, ami majd közössé válik. Ez az egyéni út van most alakulóban, de ezekkel az energiákkal már megérezheted te mit akarsz, merre akarsz menni, mit és hogyan teszel ezért. Akármi is jött akár álomban, akármire is jöttél ma rá, akárhogy is alakul a mai nap, a lényeg szerintem, hogy megértsd a benne lévő, téged érintő történéseket. Ezt adja most ez a Nap-Merkúr együttállás, hiszen a mögöttük lévő Mars Szaturnusz nagymesterrel áll együtt, akik a Nap-Merkúr együttállás pillanatában a 2-es házban álltak, ami a hétköznapi életünk anyagi oldala, a látható világunk birodalma. A legtudatosabb támogatás van tehát ezen beavató energia mögött, amiben egyszerre ott az ősbölcsesség és az új lendület, az a tapasztalati tudás, hogy az alakítja életedet, amivel egy frekvencián rezegesz, legyen az akármilyen szintű, vagyis ha végre megérted, és változtatsz, és emelkedsz, akkor kiemelkedsz ahelyett, hogy lehúzna. És ez az amit csak egyénileg tudsz. Ez van ebben az energiában szerintem.
 
Vagyis úgy érdemes visszagondolni, illetve értelmezni a mai napodat, és a benne lévő megértéseket, az úgynevezett beavatásokat, hogy ez neked mit üzen elsősorban. Ha ezt értelmezni tudod, nagy lépést teszel a te saját boldog jövőd felé, amit amúgy is te alakítasz.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7517796639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu