Neptunusz naplóhoz
2022. március 30. írta: Csillagtenger

Neptunusz naplóhoz

Ha vezeted a Neptunusz naplódat, akkor figyeld a mai álmaidat (szerdáról csütörtökre virradólag). Hold már tegnap reggel (március 29.) belépett a halak jegyébe, de a halak-Halak energiáját, a mennyei birodalmat csak ma (március 30.) 18:30 körül éri el, majd egy órával később, 19:30 körül együtt áll Jupiterrel és innen halad az abszolút mélységbe Neptunuszhoz, akivel éjfél előtt néhány perccel áll szorosan együtt. Mivel most a Hold aktiválja Neptunuszt, ez néhány óra alatt lezajlik, ezért az este és az éjszakai álmok hozhatnak csodás megéléseket, de már az esti óráktól érezhetsz egy abszolút nyugalmat, teljességet. Mindez lehet valamilyen zűrzavar is, akármi is van, akármit is élsz meg, akármit álmodtál, ezeket is írd bele a naplódba. Érdemes melléírni, hogy ez most a Hold általi megélés, ki fog derülni később, hogy miért fontos.
 
Ha ma hajnalra virradólag is volt álmod, azt is leírhatod, igaz a Hold még nem volt a mennyei birodalomban, de a halakban jár, és függően ez melyik házad, hozhatott már most is valamilyen üzenetet.
 
Mi ez a Neptunusz napló? Aki még nem találkozott vele, nekik szól ez most. Javasoltam, hogy Neptunusz bizonyos kapcsolódásaikor írjátok le élményeiteket egy külön naplóba, hogy később egyben visszaolvasható legyen. Ezeket ne véleményezd, ne ítéld, csak írd le ahogy megélted, legyen negatív, pozitív élmény. A lényeg a számodra valós megélés rögzítése. Ha vezetsz naplót, oda is írhatod, esetleg más színnel, hogy könnyen megtaláld majd ezeket a bejegyzéseket mikor vissza akarod nézni. Azért jött ez a gondolat, mert a naplóban olyan dolgokat írsz le általában, amik megérintenek, amiknek később lesz meg a magyarázata, megértése. Neptunusz által egy olyan helyzetben vagyunk, ami ugyan egy folyamat, néhány év, de valami olyan csodadolog lehetőségét tartogatja, amit most még csak kapizsgálunk. Azért gondoltam, hogy az általa megélt élményeket gyűjtsd össze, hogy utólag majd visszaolvasva felismerd benne valódi önmagad, illetve az utat ahogy eljutottál oda ahová fogsz. Mert ha tudatosan haladsz, nemcsak csoda vár az út végén, hanem jobban meg is érted magad és ez aztán a jövőben is segít a tudatosabb haladásban.
 
Próbáltam belinkelni ezt a korábbi Neptunusz napló írásomat, de nem jöttem rá hogyan kell, ezért ha szeretnéd elolvasni az eredeti írást, görgess lejjebb az oldalamon.
 
Folyamatosan megírom majd milyen dátumokon érdemes figyelni és leírni az élményeidet.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7617792939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu