Vénusz-Szaturnusz együttállás – 2022. március 28.
2022. március 28. írta: Csillagtenger

Vénusz-Szaturnusz együttállás – 2022. március 28.

Ez egy igazán nagyon fontos nap, nemcsak maga az ő együttállásuk, amibe ráadásul a Hold is beleáll, hanem szerintem azért is mert ez az energia magában rejti új életünk első lépésének lehetőségét is. Ezzel megint egy olyan kaput nyitok, ami elsőre nem érthető, és igazából csak akkor észrevehető, ha a rendszert egyben nézzük és meglátjuk benne, hogy honnan hová tart ez az energia. Én ezt szeretném most kiemelni, bár lehet egy Vénusz-Szaturnusz együttállásról mint ’egyszerűen’ egy Vénusz-Szaturnusz együttállás is írni. Nézzük meg először ezt, mert nyilván ez is fontos, csak tud ez több is lenni.
 
Egy Vénusz-Szaturnusz együttállás főleg a Holddal kiegészülve alapjaiban egy csodálatos energia, hiszen a teremtés és gyakorlatbaültetés bolygója egyesül a lélekbolygóval, ekkor minden nagyon teremtődik, megvalósul. Ilyenkor, főleg hogy a Hold is beleáll, függően attól, hogy a Vénusznak melyik minőségével dolgozol, valahogy még működőképesebbé válnak életünk hétköznapi dolgai. Hogy számodra ez hogyan nyilvánul meg, attól függ, Vénusz melyik szintjét éled, ami abszolút egyéni. Lehet ugyanis Vénuszt mint nőt, mint párkapcsolat, mint érzelmek, mint a benned élő művész, vagy mint alkotóerő megélni. Vagy lehet őt egy teljesen más síkon is értelmezni, mint aki ő valójában, Aphrodité, a teremtés istennője, aki ezt a földi világot teremtette, amiben benne élsz, amit élsz, amid van, aki vagy, a tested, a tárgyaid, otthonod, eszközeid, képességeid, vagy ahogy kinézel, ahogy megéled az anyagi világod nyújtotta lehetőségeket. És Szaturnusz nagymester, aki pedig az út, a tapasztalás, az eddigi utadon minden megtanult tudásod, a nagy tanító, de közben vizsgáztató, aki által ezeket a vénuszi dolgokat eleve gyakorlatban működteted is, aki most Vénusszal együtt állva ezen vénuszi minőségeidet mintegy át is adja neked, kezedbe rakja, hogy tudd már hogy mid van, mivel rendelkezel, miben vagy ügyes, hogy igenis te teremted a saját világodat, ami pont olyan mint amilyennek te megálmodtad és építed. Vagyis az ő együttállásukban benne van mindaz a teremtő erő amivel rendelkezel, ami ezen a mai napon nagyon megmutatja magát. Ezért nagyon erős teremtőnap a mai, amire ráadásul Hold rá is éreztet, tehát ha kicsit is tudatos vagy, egyszerre érzed és tudod mindezt.
 
És lehet ezt az együttállást mint rendszer látni, ahogy én látom, és én ebben az együttállásban benne látom a múlt-jelen-jövőt, vagyis azt, ami túlmutat azon hogy mim van. Mert benne van ebben Szaturnusz által az út maga, a hozott képességek, Vénusz által a jelen ami a jelenlegi fizikai, földi életed, tárgyaid, és benne van a jövő, ahová indulunk. Ezt úgy lehet meglátni, hogy hol állnak aktuálisan, hogyan hatnak, a rendszer részeként hogyan dolgoznak. Ha erről most elkezdenék beszélni egy több órás előadást tudnék tartani, mert ez az együttállás minimum egy 4 éves időszakot vezet fel, de látom benne a végét is, ezért tudom behatárolni, tehát látom benne a lezárást is, ami egyébként egy nagyon fontos szakaszvég is. Ez az együttállás ezáltal az első lépése az előttünk álló új lehetőségeket adó időszaknak, amiben a végkimenet is benne van. Nagyon fontos tehát ez a mai nap atéren, hogyan is állsz az életeddel, teremtéseiddel, mert most nagyon nagyot lépsz abban az új életedben, ami már elindult, ami már alakul, ami hamarosan láthatóbbá is válik, tehát ez egy nagyon nagyon fontos nap. Mindamellett nagyon termékeny nap is, figyelj rá mit teszel, abszolút az anyagba ültetés napja.
 
Ráadásul a szellemi vezérlete ennek az együttállásnak a Sadalsuud csillag, az egyik belső vezércsillagod. És mivel Hold, a lélek energiája is benne van ebben az együttállásban, duplán megjelenik a felső vezérlet, nemcsak a Sadalsuud csillagtól, hanem a Holdtól is mint levált lélekrész, hogy merre lépj, hogyan alakítsd a földi világod. Érdemes odafigyelni a megérzésekre, álmokra, mert jelzések, útirányok, üzenetek özönlenek most feléd, abszolút vezetve vagy, hogy mi felé érdemes lépni. Ezek a vezérletek megjelenhettek már a ma hajnali álmokban, de akár a most érkező éjszaka is valamint a mai nap bevillanásai, sugallatai is nagyon fontosak, érdemes mindenre odafigyelni, a jövőd felé való lépés van benne, vagy megmutatja magát mi vár rád.
 
Erről fogok hamarosan beszélni, mert úgy néz ki, hogy ennek az elmúlt időszaknak a befelé fordulós energiái kezdenek lassan beérni, az eddig bennem dolgozó gondolatok, melyeknek nem találtam az összefüggéseit szép lassan összeérnek és kezdenek a felszínre jönni. Olyan csodadolgok alakulnak az égen, ha a rendszert egyben nézzük, olyan lehetőségeket tartogat, csak meg kell ragadnunk. Ezáltal több újdonsággal készülök, ezekről korábban nem beszéltem még, ezek tényleg új dolgok, folyamatok, előadások, feladatok lesznek benne, ezekkel szépen lassan megjelenek. Figyeljétek majd a honlapomat (még ne keresd), itt a FB-n is hamarosan közzéteszem. Még nem teljesen most, de már tényleg hamar. Azért szólok, hogy nem vagyok eltűnve, de én tényleg bent dolgoztam meg ezt az elmúlt néhány hónapot, ezért is nem tartottam előadásokat, nem elemzek, nem láttatom magam, mert én annyira belül dolgoztam, ez még mindig tart, de már látom a fényt az alagút végén, úgyhogy hamarosan jövök. Aki velem akar tartani ezen az úton, sok kulcsot és segítséget kaphat, hogy tudatosan tudja az előttünk álló új életet építeni. A munka a tied, azt csak te tudod elvégezni, én csupán az irány mutatom, de ha szeretnél majd velem tartani, lehetőséged van egy valóban csodálatos új jövőt építeni magadnak.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger


 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3717791646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu