A belsőd hangja – 2022. március 21-23.
2022. március 23. írta: Csillagtenger

A belsőd hangja – 2022. március 21-23.

Igazi beavató nap, napok ezek, a belső bölcsességed pillanatai, amikor a valódi én feltárja magát. Talán úgy tudnám leginkább érzékeltetni, hogy a sétáló meditáció napjai, hiszen a meditációban elcsendesedsz, megnyugszol, befelé fordulsz és utazol belső világodban, ahol magaddal találkozol, a valódi világot látod. A hétköznapokban a külvilággal kapcsolódsz, beszélgetsz, tanulsz, informálódsz, az eléd vetített képet nézed. Ez a kettő most összeér. Most, ha éber vagy, meghallhatod a külvilág kommunikációja által azt a belső világot, ami folyamatosan beszél hozzád, saját magadat, akit a külvilág ’elnyom’. Vagyis ma térképet kapsz saját magadhoz, és ez nem is csak tudás, ez igazi bölcsesség, mert igaz Merkúr-Neptunusz együttállás van a halak-Halak energiájában, de ebben ott van Jupiter is.
 
Vagyis ez a nap, napok (március 21 óta) arra igazán tökéletesek, hogy megértsd a belsőd üzeneteit, rájöjj arra miért azokba a beszélgetésekbe csöppensz, miért az a hír jön szembe, miért azt látod meg amit, mit mondanak az egyes posztok, milyen rejtett üzenet van benne, a betegségeid által mit kommunikál a tested. Mint például mikor egy kép a képben játék jön veled szembe, hogy amit ebben elsőként meglátsz az vagy. Tökéletes nap arra is, hogy rájöjj, hogy milyen felesleges dolgok felé irányítod figyelmedet, hogy lekösd magad, azért, hogy ne ’kelljen’ meglátni, meghallani a valóságot. Vagyis ma feltárja magát mindaz amitől félsz, menekülsz, ami egyébként mind a saját egod és félelemenergiád győzelme feletted.
 
Tekints a mai napra mint egy némafilmre, amiben minden fekete-fehér, vagyis nincs eltorzítva, és mivel nem hallod mit mond, te írod hozzá a szöveget. Vagyis próbáld meg a mai napot úgy megélni, hogy így lásd. Figyeld a mai napi események által, hogy benned milyen érzés, élmény alakul, formálódik. Az ugyanis mind vagy te. Felismerheted, hogy mennyire vagy boldog, vagy félsz, mennyire vagy egyben, áramlásban, vagy mennyire menekülsz.
Igazi beavató nap. Bármi is történik az úgy jó. Akármit is élsz meg, ezt írd le a Neptunusz naplódba. Ne véleményezd, ne ítélkezz felette, csak írd le ahogy megélted. Később megérted majd miről szólt, most elég ha megéled. Lásd magad kivülről a mások cselekedetei által és a benned feljövő érzéseket rögzítsd.
 
Mars is aktív a napokban, aki ezáltal ’bezavarhat az adásba’, de talán segít is azzal, hogy megmutatja hol nem vagy békében, nyugalomban, hol ficegsz feleslegesen, hogy eltakard magad elől a valóságot, amit esetleg félsz felismerni. Ne ijedj meg ettől, csak figyeld magad, nagyon sokat fog mindez segíteni a tudatosodási úton, amire már ezekkel ráléptél.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger


 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8317787176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu