Segíts magadon
2022. március 22. írta: Csillagtenger

Segíts magadon

Lehet hogy úgy érzed a jelen időszak nagyon nehéz, nagyon zavaros, nem is érted min mész keresztül, miért vannak a jelenlegi események, miért minden olyan kilátástalan, ködös. Valóban nehéz időszakban vagyunk abból a szempontból, hogy mélyretörő változásokon megyünk keresztül, ami ebben a dózisban egyszerre még nem volt korábban, ezért érezzük ennyire nehéznek, és meg is kell tudnunk tanulni kezelni. Ráadásul a nagy változások után (Plútó munkája) hírtelen zuhantunk bele ebbe a nagyon mély lelki energiába (a halakságba), ahol meg minden olyan megfoghatatlan. Ez igazán senkinek nem könnyű, ki így, ki úgy éli, mindenkinek másképp történik, és másképp ’nehéz’ a maga módján, hiszen egyénileg járjuk utunkat, de ezek mind-mind tanítások, akkor is ha a jelenben még nem annak érezzük. Minden a helyére kerül majd, most vannak a rendeződések. A jelen időszaka arra tanít, hogy a mostban légy, tudatosodj magadra.
 
Van egy nagy titok azonban, ez is ennek az időszaknak a nagy tanítása lesz, hogy minden úgy alakul ahogyan te indítod, akkor is ha nem úgy érzed, nem hiszel benne, vagy még nem érted.
 
Ezért gondoltam, hogy írok egy sort, hogy aki szeretné ennek az energiának a lehetőségeit kihasználni, megtehesse. Már többször beszéltem róla, hogy az év első felében, a nyári napforduló pillanatáig emelkedőben vagyunk, hiszen minden bolygónk a Napút felfelé ívelő ágán halad. A Hold, mivel ő egy hónap alatt körbeér, két-két hétre átmegy a másik oldalra, olyankor csak 9-en haladnak az emelkedő íven, de március 24-én csütörtökön újra eléri a bak nulla fokát, a téli napforduló pillanatát. Ez egyben egy teretmő mágia elkezdésének ideje is, amihez ha van kedved, akkor március 25-én Napkeltekor kezdd és összesen 21 napig csináld, úgy hogy fordulj kelet felé, szólítsd meg Artemisz istennőt és mondd el neki kérésed, amit mindig köszönj is meg. Nagy az ereje, mert mind a 10 bolygónk emelkedő pályán van, segítenek az építésben. Ráadásul még mind direkt mozgású is, nagy erő van az előrelépésben, a valamiből való kiemelkedésben, a szenvedés, kilátástalanság meghaladásában.
 
Mivel az utadat egyedül te járod, te lépsz rajta és mindig oda jutsz ahová te indultál, és ebben tényleg senki nem tud megakadályozni, azt jelenti, hogy ha tudatos is vagy arra merre indulsz, akkor sokkal könnyebb utat jársz be. Aki szeretné életét megkönnyíteni, javaslom, hogy tudatosan építse útját. A Nap, azáltal hogy átlépte már a kos nulla fokát, a felső térfélen van, segít is abban, hogy lássuk merre haladunk, a többi bolygó pedig alulról, belülről tol minket, tehát ha tudod mit akarsz, hogyan akarod, akkor segíts magadon, mondd ki, azon gondolkodj, arról beszélj, már az első lépéseket meg is teheted, vagy írd le, rajzold le, de a lényeg, hogy teremtsd magadnak. Akár csinálod, akár csak sodródsz, lesz valami eredménye, mert minden pillanatban teremtesz, de ha tudatosan csinálod, olyan történik veled ami neked a legjobb. A bolygók, vagyis teremtő erőid most abszolút támogatnak is benne. Minden rajtad múlik.
 
És egyébként tényleg ez a nagy titok. A te életedet te éled és teremted. Minden más csak válasz erre.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2717786606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu