Áramlás…
2022. március 08. írta: Csillagtenger

Áramlás…

….teljesség, Egység, tökéletesség. Egy olyan élmény, amit a fizikai testbe leszületett lélek nem ért, csak él. Ez az élet maga. Élni, megélni, hagyni megtörténni. Az ölelés, az érintés, a szeretet, amiben benne van a Minden és a Semmi. A fa levele aminek erezetében ott van az élet egésze. A napfény ami utat tör a végtelenből, hogy megérkezzen hozzád és életet adjon fényével. A gyermeked kócos kis haja, finom meleg bőre mikor vidáman odabújik hozzád vasárnap reggel. A kutyád végtelen szeretete, ahogy örül neked hogy újra hazaértél. A tavaszt köszöntő kisvirág aki elindul a fény felé. A nagymama meleg sütije a finom tejszínhabos kakaóval. Az autós, aki kienged maga elé. A buszsofőr ahogy megvár, hogy felpattanj a buszra. Ez az eredendő jóság, az eredendő szeretet, ami szavakkal kifejezhetetlen, amit mindenki él, csak lehet hogy nem ’él’ mert elmegy mellette, mert a külvilággal foglalkozik, ezáltal elveszíti pont a lényeget.
 
Mikor a Nap áthalad a halak állatövi jegyén minden évben megkapjuk a lehetőségét annak, hogy ha máskor nem is, de ilyenkor átéljük, elcsendesedjünk, megéljük ezt a békét, eredendő jót. De ennek is van egy szavakon túli mélysége, amikor belép a Halak csillagképébe is (ez március 9-20-ig tart), amikor ez már nemcsak a halak jegye, hanem már Halak csillagai is, ami a szavakon túli, a mennyei birodalom, ekkor érezhetjük meg igazán, hogy mit is jelent a szeretet. Ilyenkor megáll minden, ez az áramlás. Ezt nem lehet érteni, csak élni. Ez a földi létünk lényege. Megélni. Mert a lélek ezt éli Otthon, a Mennyei Hazában, de ilyenkor tud ráérezni milyen is az ott, hogy meg tudja élni itt, azt, amiért ezt a létformát választotta.
 
És idén mint annyi más mostanában ez is kivételes és különleges. Mert Neptunusz, aki már a halak jegyében van 2012. óta is közben beért ebbe a halak-Halak birodalomba, aminek ő az ura és Olümposzi védnöke. Ő itt abszolút otthon van. Mivel ő maga ez az áramlás, azzal, hogy itt jár, általa meg tudod élni mindazt amit feljebb megpróbáltam szavakkal kifejezni. Az eredendő jót és szeretetet. És idén ez azért kivételes és megismételhetetlen, mert ebben az energiamezőben állva egyesül a mellette elhaladó fizikai bolygókkal, a Nappal, Jupiterrel, Merkúrral, aztán majd Vénusszal és Marssal is, persze Holddal is, ezáltal mindez abszolút megélhető a hétköznapokban. Minden évben együtt áll velük, valahol, ahol éppen jár, de akkor nem itt, nem ebben az energiamezőben. Ok, idéntől 4 éven át ez megismétlődik majd mert Neptunusz addig ebben a birodalomban jár, de idén mégis azért kivételes és megismételhetetlen, mert a halak másik ura Jupiter is itt van, és most Mars is erre jár. Ez így egy szavakon túli csoda. A következő hetekben valóban összeér a mennyei otthon és a földi otthon. De ez egy nagyon nagyon belső dolog, ezért még mindig a befelé figyelés a fontos.
 
Most mutatja meg magát a valóság. Hogy lehetne ezt szavakkal kifejezni? Nem igazán lehet. Meg tudja érteni az elme? Nem hiszem. Megélhető? Abszolút. Mi kell hozzá? Csak annyi, hogy élsz. Elkezdesz végre élni. Elkezded végre azt csinálni amiért a testiséget választottad. Élsz, megélsz, megtapasztalsz, időt szánsz a dolgokra, észreveszed, átadod magad önmagadnak, az életednek. Nem a másikra figyelsz, nem harcolsz, nem háborúzol, még csak nem is beszélsz róla, hanem élsz. Meglátod a fényt, a szeretetet és éled.
 
Végre feltárja magát a valóság. A munkákon túl vagyunk, lepucoltuk a lehúzót, a felesleget, most a követekező hetekben kiderül mennyire sikerült. Aztán elkezdjük élni. A következő hetek lényege, hogy megmutatják hol tartasz, ezáltal mire várhatsz az elkövetkezendő években, mert ez lesz mostantól néhány éven át életed központi témája, és onnantól életed egésze. Ez ugyanis az a nagy nagy dolog amiről már beszéltem, az a kiváltság, ami a ma élő embernek megadatik, megélni a testben amit az örök élő lélek a mennyei otthonban él. Mekkora nagy dolog ez. Ezt nem értheted, ne is próbáld, csak engedd bele magad.
 
Mert egyébként marad a hatalmas nagy valóságnak tűnő illúzió. A megfelelni vágyás, a külvilágnak élés, a kifogyhatatlan vágyak, a hatalmi harcok, ami mind-mind szenvedés, fájdalom, vagyis folytatod ugyanott.
 
A választás a tiéd. Háborúzol, arra figyelsz ami fenntartja a félelmet, a fájdalmat, a szenvedést, vagy az életet választod.
 
Most minden kiderül. Ha figyelsz, észreveszed, mi tetteid, gondolataid, érzéseid valódi mozgatórugója. Most feltárja magát a legbelső, a valódi én, lelked legmélye, akit nem értesz, talán nem is tudsz, hogy van. Felszínre jön, így megmutatja, hogy mennyire van nyugalomban, teljességben, igazából mire rezeg. Feltárul a valóságod. Érdemes figyelni rá, mert innentől arra haladsz tovább. Szerintem. Ehhez csak annyi kell, hogy megfigyeled hogyan cselekszel, mire fordul figyelmed, mit veszel észre.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4817775208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu