Varázsvasárnap – 2021. december 5.
2021. december 04. írta: Csillagtenger

Varázsvasárnap – 2021. december 5.

2021. december 5-e már a második adventvasárnap. Ekkor gyújtjuk meg a második gyertyát, ami most, ha a négy Tejútoszlop energiáit használod, Sirius ereje lesz. Ő az otthon. Vagyis mikor meggyújtod, be tudod hívni otthonodba lelkedet. Mert mi valójában az otthon? Ahol otthon vagy. Érdemes tehát valóban kitárnod szíved mikor fényt adsz ennek a gyertyának, hogy hazarepítsen. Saját hazádba, szíved mélyére.
 
És emellé Hold hoz még csodákat. Épp megszületve, hiszen 2021. december 4-én volt Újhold, az Antaresi szívkapuból töltekezve, ahol egyszerre járt Nappal és Merkúrral, lép tovább és átlépi a legmélyebb pontot, a téli napfordulat pontját, a bak nullát és elkezd emelkedni. Ezzel ő már elhagyja Skorpió alvilágát, a barlangot és elindít a Nyilas csillagkép fénynemző világában, vagyis elkezd minket emelni, amivel még inkább segít rátalálni lelked otthonára, amit Sirius ad számodra ezen a napon. És ahogy belép a Nyilas csillagaiba szinte azonnal eléri az Al Nasi csillagot, a fény születése pontját, ami lehetőséget ad egy újabb teremtő mágia elvégzésére. Ez 2021. december 5-én 14:59-kor van. Én most egyébként ekkor gyújtanám meg az adventi gyertyákat, és azok fényében indítanám el a teremtő mágiát. A Nap is fent van még ekkor, tehát a fény az égen ragyog, és a Hold is még a látható égen van (nem látod, mert a Nap fénye eltakarja és még amúgy is nagyon kicsi a sarlója hiszen előző nap, december 4-én született). A születő Holdat amúgy is nagyon szeretem, hiszen valóban a születés van benne. És most az Antaresi isteni világ erejével érkezve, születő fényében és erejében elindítja lelkedben, szívedben a fényt. Én ekkor DNY felé fordulva javaslom elindítani újra a teremtő mágiát, amikor megnyitod a teret, behívod segítőidet, megszólítod Artemisz istennőt és elmondod neki amit szeretnél, ami igazán szíved vágya. Ez lehet most otthonoddal, lelki hazáddal kapcsolatos, akkor is ha nem vagy rá tudatos. De ha kinyitod rá a szíved, akkor tudod mit kérj, mit teremts. És mondd el szíved vágyát. Kérd Artemiszt, hogy működjön együtt veled, hogy ezzel kiemelkedj és megtaláld a fény útját. Majd maradj benne kicsit, éld át, és mikor végeztél, köszönj el Artemisz istennőtől és segítőidtől, majd tedd kezeidet a mellkasod elé imádkozó állásba, köszönd meg, és hozd le a fizikai síkba azzal, hogy hármat dobbantasz jobb lábaddal. És ismételd meg ezt a mágiát további 20 napon át napkeltekor keleti irányba fordulva.
 
Ezzel már nagyon sok mindent tettél magadért, azért a fényjövőért, ami előtt állunk, ami ezen a vasárnap-hétfőn még tovább fokozódik, hiszen Hold ahogy egyre növekedve, erősödve halad a Nyilas csillagaiban, eléri a Déli Korona csillagait is, és végighalad benne. Ezzel újra felszínre hozza Őfelsége fényét, vagyis újra kapcsolódhatsz vele. 2021. december 5-én 23:17-kor lép be ebbe a térbe Holdanyó és 2021. december 6. 11:25 percig halad benne. Ez vasárnap éjszaka és hétfő délelőtt. Hold az álom, a levált lélekrész szimbóluma is. Most valóban tudsz vele utazni, mikor lefekszel vasárnap este, javaslom, hogy csatlakozz lelkeden keresztül, hívd be ezen leghatalmasabb és legcsodálatosabb vezetőerőt, és kérd iránymutatását. Majd menj aludni. És figyeld mi történik álmodban, milyen utazásra mész és milyen üzeneteket kapsz. És újra elvégezheted a Szent Korona meditációt is, aminek legerősebb ideje 2021. december 6-án 9:29-11:25 között van keleti irányba fordulva.
 
Csodás jövő előtt állunk, akkor is ha nem ez látszik most a környezetünkben. A fény erői ébrednek, ami a legcsodálatosabb ami létezik, és ez fogja lelkedet, szívedet, életedet irányítani innentől. Ha hagyod, ha kapcsolódsz hozzá. Már Neptunusz is újra földi pályán mozog, ő a háttérből segíti Holdanyó munkáját. Ő már azzal, hogy megfordult elkezdte megmutatni számodra a hétköznapokban a láthatatlan erejét. Holddal most közelebb hozhatod ezen a csodálatos adventi vasárnapon. Engedd meg magadnak.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7216773758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu