Mars-Uránusz szembenállás, a kitörés napja – 2021. november 17.
2021. november 16. írta: Csillagtenger

Mars-Uránusz szembenállás, a kitörés napja – 2021. november 17.

Megint a csúcsára érkezünk egy már korábban elindult energiának, ami a legutolsó Újholdkor nyílt meg, amikor a Nap-Hold együttállása (november 4-én) szembekerült az Uránusszal. Ez egy abszolút új ébredés volt atéren, hogy mennyire vagyunk tudatosak arra, hogy mi is igazán a fontos az életünkben. Aztán jött múlt héten (november 13-án) ennek szellemi felismerése, mintegy bevillanásként, amikor Merkúr ugyanarra a pontra ért ahol az Újhold volt a hónap elején. Ez a nap egy mondhatom abszolút szellemi felfrissülés volt, itt biztos kellett jönnie valamilyen felismerésnek, ráadásul valami villámrobbanásként. Ebben lehetett egy aha-élmény, akár a múltaddal kapcsolatosan, amiben megmutatta magát egy élmény, egy emlék, egy kaland. A lényege az volt, hogy valami ezáltal a helyére került. De lehetett az a nap valami új felismerésének, új irányba való indulásnak a napja, amikor rájöttél, hogy mit is akarsz igazán a jövőben, hogy látod az utad, merre akarsz haladni. És holnap, november 17-én a Mars ér szembe Uránusszal, még mindig ugyanazon a ponton ahol az Újhold majd később a Merkúr inspirálta az Uránuszt. Tehát már harmadszor is megvillantja magát valami, és mivel most Mars kerül ide, aki a beindító, belökő erő, számíthatsz rá, hogy ami megszületett (Újhold), majd megértődött (Merkúr), most el is indul. Egy igazi kitörés ez a holnapi nap, de abszolút jó értelemben. A két kitörő erő, a Mars és az Uránusz szembenállása, inspirációja igazi csemege. Ilyenkor abszolút mozgásban vannak az erők, azon erők amik kiemelnek a kátyúból, a szenvedésből, a punnyadásból Mars által, és rögtön emelnek is Uránusz által. Irányba állunk és el is indulunk felé. Számíts rá, hogy a holnapi nap nagyon pörgős lesz és megmutatja számodra hogy mi is igazán a fontos. Felemelődik, kiemelődik úgymond a fej, ezáltal meglátja az útját (Kos csillagaiban sétáló Uránusz), és rögtön meg is kapja az impulzust a lábtól, hogy lépjen felé (Angyal-Mérleg múlt serpenyő között sétáló Mars). Biztos hogy ezen a napon megjönnek azok a lehetőségek amik elindítanak az ’új hazádba’, életed új szegmense felé, ami már itt van, kopogtat az ajtón amúgy is, csak most kapsz hozzá egy lökést. Nem is akármekkora lökést, és mint már volt róla szó, minden akkor működik, ha te teszel érte, a külsős segítség ideje lejárt.
 
Engedd hát meg magadnak ezt az energiát, már ma is érződik, a lehetőségek robbanásszerűen érkeznek, a lényege az lesz, hogy ragadd meg. Főleg azokat, amik olyan nagyon furának, nagyon másnak tűnnek, pont afelé érdemes elindulni, ami kiemel a komfortzónából. Semmi másnak nincs igazán értelme. Hatalmas az inspiráló erő most az újdonságok felé, aki meg tudja és meg meri lépni, tényleg nagyot lép előre. Próbálgasd magad, nagy teremtőerő is van a napban, mert a hétköznapi világban a bika-skorpió tengelye aktív ezen szembenállás által, amiben ott a hétköznapok teremtő világa benne a sok élménnyel, lehetőséggel és a skorpió titka, a valódi valóság ami rejtve van. Mars van a skorpióban, ahol ő ráadásul uralmi, tehát ő biztos tudja a titkot és most fel is tárja számodra, hogy Uránusszal meg tudd élni, emelni tudj hétköznapjaid színvonalán. De ennek belülről kell jönnie.
 
Hallgass a szíved vágyára, merd megtenni a lépést, és mindaz ami már amúgy is megmutatta magát most nagy energiával be is indul.
 
És ezt zárja majd le egy csodálatos Telihold november 19-én, ami abszolút összekapcsolódik a Mars-Uránusz szembenállásával, mert Hold összehozza őket. És abban a Teliholdban megláthatjuk ennek az egésznek a csapdáját is, de erről egy másik írásban. Vagyis hatalmas és csodálatos energia ez, mert aki résen van, az most már nem az oly nagyon csalogató de mégis álvalóság felé lép, ki tudja kerülni, ezáltal emel igazán életén.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8616756696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu