Hold-Napfogyatkozásban rejlő üzenet – 2021. május 26-június 11.
2021. május 31. írta: Csillagtenger

Hold-Napfogyatkozásban rejlő üzenet – 2021. május 26-június 11.

Egy gyönyörű égi tünemény figyelhető meg az égen, ami a Teliholdtól (máj 26) Újholdig (jún 11) tartó Holdciklus részeként rajzolódik ki. Az érdekesség benne az, hogy a legutolsó Telihold egy teljes Holdfogyatkozással érkezett, a következő Újholdkor pedig egy körgyűrűs Napfogyatkozás figyelhető majd meg, vagyis ezen fél hónap alatt ’meghal’ (mert kitakaródik) és újjászületik a lélek és a test, és mivel a Napfogyatkozással járó Újholdba a Merkúr is beleáll, általa a szellem is. Érzed mit jelent ez? Teljesen újjászületünk, test-lélek-szellem síkján. Itt, most, a mai korban, ezekkel az energiákákal olyan csodás szintlépési, tudatosodási lehetőségek vannak, nem is tudom volt-e vagy lesz-e ilyen bármikor. És még nincs vége nincs vége a folyamatnak.
 
A Teliholdtól az Újholdig mind a három személyiségbolygónk megújul. Már ez maga a csoda. De nézzük a csillagképi üzenetét.
 
A Telihold a Bika feje-Skorpió ollója csillegképek tengelyén állt fel miközben Merkúr a Nimród koronájánál járt kapcsolatban a lélek mélye birodalmával, és ez azért fontos, mert az Újholdba ő is bekapcsolódik, tehát fontos milyen üzenetet hoz bele. A Telihold a Bika fejében volt, azt üzente, hogy értsd meg, hogy valóban teremtő vagy, és ehhez a tudáshoz akkor jutsz hozzá, ha levágod azon gondolataidat ami ennek nem megfelelő (Skorpió ollója), de mindezt szakrális tudással Nimród által. Majd Merkúr innen hátráló mozgásba kezdett, hogy tudatosítsa ezt a szakrális tudást. Az Újhold aztán a Bika szarva-Nimród íja energiában áll majd fel. Nimródn ’lenyilazza’ a Bikát, de nem azért hogy megölje, hanem hogy kilőjje belőle a sötétséget és feltöltse Tejút energiákkal. Érzed benne a folyamatot, amit a Telihold Bika feje-Skorpió üzenete már elindított? És Merkúr akkor a Nimród koronájában volt, onnan jön ide vissza, eleve ő hozza vissza ezt szakrális tudás és itt születik az Újhold azzal a Nap-(Merkúr)fogyatkozással. Teliholdkor tehát megérthettük mik azok a gondolatok amik már nem életképesek, Újholdkor ezzel a megértéssel, megújult tudással indulunk el küldetésünk útján teljesen megújult test-lélek-szellemiséggel. Hatalmas előrelépés ez mindenkinek, ami egyénileg annyiban változó, hogy a Nap hol áll születési képletedben.
 
Ugyanis a hétköznapjainkat nézve az általános tranzitban a Telihold a 9-3-as házak tengelyén teljesedett ki, ami a kommunikáció teljessége (és ne feledjük a Vénusz-Merkúr kapcsolódást sem, a Bika feje csillagait, Nimród koronáját, valóban nagyon erős jelenleg a kommunikáció ereje minden síkon). A Merkúrral (még mindig kommunkáció) felálló Újhold (jún 11-én) pedig az aznapi MC-n történik majd, ami a sorsfeladat, a küldetés tengelye. Tehát a Teliholddal kirajzolódott egy irány a szellemiség terén, hogy merre is tovább, az Újholddal pedig nemcsak az újjászületés érkezik, de ez egy hatalmas előrelépést is rejt magában (MC).
 
Tehát aki a Teliholddal járó Holdfogyatkozáskor kimondta amit kellett, olyan nagy erőkre ébredt, amivel megérti azt, hogy milyen tudással is rendelkezik, ami nem földi tudatosság, ezáltal hatalmas erő, mert ennek birtokában nem befolyásolható, ezért nem legyőzhető. Az Újholddal érkező Napfogyatkozáskor, amiben Merkúr is benne van, pedig nemcsak újjászületik az én teljességében, de már teljes szakrális tudással (Nimród), valamint az antenna is bekapcsol és innentől az isteni gondolatok működnek (Bika szarva). Ezáltal az a belső erő, belső tudás, amit a Teliholdkor megkaptál, innentől tudatossá válik.
 
Nézd meg melyik házadban van történik mindez (ezt nyilván azoknak ajánlom akik értenek az asztrológiához, mert tudni kell melyik ház mit jelent, aki tudja, plusz infoja van, aki nem, elég ha érti hogy a nagyképben mi játszódik, a lelke akkor is tudja), hogy tudatosíthatsd. A Telihold az ikrek-nyilas 5’25 tengelyen volt, az Újhold az ikrek 19’47 fokán lesz. A Napot figyeld, lehet hogy még ugyanabban a házban van, de lehet hogy már átváltott. Egyéni képletedben ez a tudatosodási folyamat életed ezen területein játszódik le. Azt érdemes megfigyelni, hogy ezzel a területtel vagy területekkel kapcsolatosan mit mondtál ki, mit értettél meg, mert abban van a nagy előrelépés számodra, és mivel ez általánosságban az MC-n történik, mindenki számára, korszakosan van ebben a folyamatban egy hatalmas lépés. Érzed, hogy mi alakul? Hova haladunk? Hogy a környezeted vélt kommunikációja mit is rejt valójában és hol van a valódi igazság? Benned. Hol máshol. A háttérenergiák támogatnak, de egyénileg a te utad, hogy merre lépsz. Ha már érted, már győztél. Vagyis merre is indulsz tovább?
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2416577496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu