Telihold – 2021. május 26.
2021. május 25. írta: Csillagtenger

Telihold – 2021. május 26.

Minden Telihold egy mágia, mert ilyenkor kitárul a lélek, a láthatatlan én felszínre kerül, ezáltal saját mágikus képességeink tudatosodhatnak. És most akár szó szerint is érthetjük a tudatosodást, mert a Nap a Bika fejéből (termékeny szellemiség birodalma) világít rá a Skorpió ollójában haladó Holdra egy olyan időszakban amikor amúgy is nagyon erősek a szellemi és lelki energiák. A hétvégén volt egy csodálatos Merkúr-Neptunusz kvadrát, ami Nimród koronáját (koronacsakra) és a lélek legmélyét kötötte össze. Két uralmi bolygó (ikrek Merkúr és halak Neptunusz), ami harmónikus működést hoz, egyesítette a legmagasabb és legmélyebb pontokat, vagyis egyszerre működött a tudatos teremtés a szellemi és lelki síkokon. Minden mágikus, lelki gyakorlat most összekötötte az eget a földi léttel. Ez azért is nagyon nagyon erős, mert Merkúr már megállni készül, vagyis nagyon lassú, ezáltal koncentáltabbá tudta tenni az egész kapcsolódást. Hozzá áll majd be Vénusz az előttünk álló hétvégén (május 29-én) még mindig Nimród koronájánál még mindig kvadrátban Neptunusszal. Tehát ez a hatás egy egész hétig tart, ami az érkező Vénusszal folyamatosan erősödik. A szakrális korona és a lélek mélyének teremtő egyesülésének lehetősége van egy egész héten át. Mekkora csodák ezek. Ezen a héten tehát minden mágikus szertartás a tudatosodás felé visz, mert lehetőséget adnak ezen energiák arra, hogy átírd akár a sorsod. Úgy értve, hogy tudatosan teremts.
 
És ebben az energiában áll fel a Telihold, ami maga mágia. A Bika feje a termékeny gondolkodás birodalma, amit a Merkúr-Vénusz Nimród fejében való kapcsolódása is jelent, csak az szakrális síkon. Vagyis érzed, hogy most minden síkon a termékeny gondolkodás jelenik meg? A Bika fejében van ráadásul életünk egyik tartóoszlopa, és innen világítja meg a Nap a Skorpió csillagaiban járó Holdat, aki kiteljesedésekor a Skorpió ollójánál jár majd. Ez az energia abban segít, hogy tudatosítsd és le tudd ezáltal vágni magadról mindazt a gondolatiságot ami nem teremtő, vagyis a félelmeidet, az önbizalomhiányodat, hiszen a Skorpióban minden olyat tudunk levágni ami nem a fénynek megfelelő. Ezek most a terméketlen gondolataid. Mindez abszolút segíti a Merkúr-Vénusz Neptunusszal való kapcsolódását is. Van benne küzdelem, de a tudatos gondolkodás, teremtés megadhatja a felismerést az isteni tudatossághoz, ami megerősíti életünk egyik tartóoszlopát is, hogy tulajdonképpen a gondolataink valóban isteni termékenységgel bírnak.
 
Javaslom minden tudatos mágikus teremtő feladat végzését a héten, mert azzal olyan szinteket tudsz bejárni magadban, ami mikor manifesztálódik az anyagban egy teljesen más minőséget hoz meg a hétköznapjaidban.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5416571778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu