Nagyon termékeny idők jönnek, Vénusz a bika jelébe lép
2021. április 13. írta: Csillagtenger

Nagyon termékeny idők jönnek, Vénusz a bika jelébe lép

Holnap, 2021. április 14-én Vénusz eléri az Al Rischa csillagot, az összegzés pontját. Az Al Rischa csillag a két halacskát összefogó hatalmas erő, mert két, teljesen más irányba induló energiát tart meg. Ez a Visszaúszó és Felfelé Úszó Halak fonala, vagyis itt, ezen a ponton dől el, hogy merre haladsz tovább, visszalépsz, mert még nem tudtad elrendezni, lezárni, megoldani a dolgaidat és még dolgod van, vagy kiemelkedsz, ezáltal szintet lépsz és az újat már egy másik dimenzióban kezded el. Fontos lesz tehát a holnapi nap, mert az érdekesség abban van, hogy Vénusz azonnal lép is tovább, elhagyja a Halak csillagait, ezáltal ő már lezár, így vagy úgy, de ő lép tovább, miközben Nap és Merkúr még a Visszaúszó Halak fonalában közeledik. Tehát miközben már indulunk az újba Vénusz által, Nap és Merkúr még rendeztet velünk. Ők majd egyszerre, április 19-én érik el az Al Rischat, na az lesz az igazán fontos nap. Ott valóban eldől merre haladsz tovább. Mert ez a te lépésed. Nem a közösség, a külvilág közös útja, hanem a te egyéni utad, ami aztán alakítja a közösséget. Nagy hát a tét.
 
A rendezés még tart, ráadásul gyökeresen, mert Nap és Merkúr közben Plútóval is alkot egy kvadrát fényszöget, de Vénusz közben hazaér.
 
És innen indul a bugi. Az új teremtése. Vénusz az Al Rischa csillagot elhagyva még holnap este átlép saját jegyébe, a bika zodiákusába, ezzel beindul az igazán termékeny időszak. Vénusz amúgy is a teremtés energiája, ő Aphrodité a termékenység istennő, akinek minden mozdulatával valami teremtődik. Vagyis innentől kezdve valóban elkezdődik megteremtődni az új világ. Főleg, hogy ennek hátterében a Kos csillagai van, amiben ott van a kezdeti energia, de az ő fő üzenete az előretekintés, a magasabb világok meglátása, és annak megteremtése. Eleve mindig fontos hogy odafigyelj érzéseidre, lelkedre, teremtéseidre, de most, hogy Vénusz hazaért és ő itt a legerősebb, ez innentől kezdve nagyon hangsúlyos, főleg, hogy Mars is segít, hiszen ő április 16-án fellép a Tejútra, vagyis a két termékenységbolygónk árasztja számunkra a magas szintű teremterőket. Mikor majd Merkúr és Nap is belép a bika jelébe (ápr 19) onnantól a gondolatok és cselekedetek teremtő ereje is hozzáadódik mindehhez. És az egészben a csúcs, hogy ahogy halad Vénusz, majd jön Merkúr és Nap is, ebben az energiában találkoznak az itt bandukoló Uránusszal. Uranusz emel ki minket a hétköznapok álvilágából, mindabból aminek már nincs létjogosultsága, és más szintre visz, amiben egy magasabb szinvonal van.
 
Elértünk hát oda, hogy azt a világot, ami már nem életképes, valóban más síkra emeljük. Most még tart a lezárás is egyben, amiben ott a teljes lezárás lehetősége Plútó által, de közben már épül az új. Ezen a héten ez a kettő egyszerre hat, nagyon ébernek kell hát lenni, hova helyezed a hangsúlyt, hogyan oldasz meg dolgokat, mennyire veszed észre mi az amit el kell hagynod, mi az amiben már nincs fény. Nyílik lassan a viág, vagyis innentől nem tud nem, és kezdünk majd visszatérni a korábban megszokott életünkhöz, ami nem lesz ugyanaz. Nem is csak azért mert olyan nincs is, hanem mert egyszerűen ami itt történt az elmúlt évben mind arról szólt, hogy a feleslegest, a múlandót elvegye és rátereljen arra az útra ami valóban a tiéd. Ha hagyod. Volt már róla szó nem egyszer, hogy figyeld meg hogyan viselkedtél mikor az egész elindult, hogyan élted meg az egész évet és most mi a vágyad. Mennyit és hogyan változtak az élethez fűzött gondolataid, látásmódod, az élmények, a fizikai sík maga. Milyennek látod, hogyan éled. Látod-e benne a valódi lehetőségeket, képességeidet, azokat éled-e vagy hajhászol valamit amiről azt gondolod hogy fontos, mert a másiknak is az. Mennyire számít a pénz, a vagyon, a külcsín vagy maga a fizikai sík és a benne lévő csodák sokasága. Annyira gyönyörű ez a Földbolygó amin élünk, ha valóban meglátod mindazt amit ad, megérted mi a valóban lényeges és miért itt élsz. Kezdve önmagaddal. Én úgy gondolom ez az, amiben szintet lépünk elsődlegesen, hogy megértjük és meglátjuk az élet valódi csodáit, saját teremtő erőinket és azokat megfelelően kezdjük használni.
 
Van még időd átgondolni, de közben azért figyeld teremtő erőd erejét, érzéseidet, ahogyan működteted fizikai tested által kapott képességeidet, ahogy programozod életed minden mozdulatát akkor is ha nem vagy rá tudatos. Ha elkezded meglátni és tudatosan működtetni, meglátod, megteremted és megéled a valódi csodát, az életet magát. Ez indul most. De erre csak te vagy képes.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5916499782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu