Vénusz-Szaturnusz(Jupiter) együttállás – 2021. február 6-11.
2021. február 06. írta: Csillagtenger

Vénusz-Szaturnusz(Jupiter) együttállás – 2021. február 6-11.

Vénusz is megérkezett Szaturnusz nagymesterhez, és ezzel a lendülettel be is lép Szaturnusz-Jupiter már igencsak távolodó együttállása közé. De ezzel, hogy elhalad kettőjük között, ismét kicsit összehozza őket, vagyis február 6-11 közötti héten ismét érezhetjük azt a bölcsességet amit ennek a két tudásbolygónak az összesített energiája ad nekünk. Újra feljöhetnek mindazon dolgok, amiken 2019-2020-ban dolgoztunk, de most olyan vénusziasan, vagyis elkezdjük tudatosan megélni, a hétköznapok világába beleépíteni mindazt, amit az előző két évben megtanultunk. Vénusz ugyanis a hétköznapi világunkat megteremtő energia, aki azzal hogy együtt áll a két mesterrel, merít tudásukból, és ezzel teremt. Vagyis ezen a héten megélhetjük, hogy képesek vagyunk más szinten élni az életet, saját irányításunk által, ami egy hatalmas erő. De a két mester is töltődik Vénusz kacérságával, ami által lágyulnak, a két nagy öreg megfiatalodik, elérzékenyül, és kedvesebben osztja a leckéket. Valójában egy nagyon jó hét elé nézünk, ahol minden olyan szép. Valahogy úgy tudom elképzelni, ahogy nagyapó mesél kis unokájának, ezáltal a gyermek lelke elkezd szárnyalni, és ezzel teremti világát.
Vénusz-Szaturnusz együttállása egyébként egy igen erős teremtőerő, ami azonnal meg is valósul, hiszen Vénusz teremt, Szaturnusz gyakorlatba ültet. Két földi bolygó ereje adódik össze, ezáltal február 6-a szombat igazi megvalósító nap, ahol Vénusz lágysága, nőiessége, szeretete egyesül Szaturnusz bölcsességeivel, tapasztalásaival, tanításaival. Olyan ez mintha meglágyulna minden, az összes korábbi nehézség légiessé válna, amikor minden korábbi feladat, kemény helyzet megszépül, és rájöhetünk, hogy valóban minden azért volt, hogy ezzel váljunk még többé, és így fejlődjünk. Az élet ezért szép, mert a tanításokon keresztül tanít. Vénusz erre éreztet rá ma. Mindamellett egy nagyon termékeny nap, érdemes szépséggel, bájjal, kacérsággal feltölteni, mert minden azonnal megvalósul. Használd ki ezt a napot arra, hogy teremtesz, alkotsz, társaságba mész, kacagsz, átadod magad az érzéseidnek, élvezd az ízeket, élményeket, éld az életet.
És még mindig ott van az a kvadrát az Uránusszal, vagyis mindez azonnal kiemel, adja neked azt a magasabb életszínvonalat. Ne feledd, Vénusz uralja Uránuszt, amit Vénusszal teszel, azzal segíted életedben a szintemelkedést amin Uránusz dolgozik. És ez most Szaturnusz erejével ezen az oldalon is támogatást kap, azonnal beültetődik. És így válsz szabaddá, így szabadulsz fel saját blokkjaid alól, bontod le saját faladaidat.
Vagyis mire jó igazából ez a nap? Hogy egy kis vénusziassággal megélve felszabadítsd magad. De úgy igazán. Megérezheted milyen is élni. És az élet maga a létezés, az az erő, ami él, ami elpusztíthatatlan, a létenergia. Éld hát Vénuszt.
Innen halad tovább Vénusz Jupiterhez, és állnak majd együtt február 11-én, és azon a napon Újhold is van. Az tehát egy igazán jó nap lesz, már most szeretném mondani, hogy aki teheti tegye magát szabaddá azon a napon, érdemes fel is készülni arra a napra már most, hogy meg tudd élni erejét. Aki tudja, nézze meg melyik életterülete, mert nagy valószínűséggel ugyanabban a házban lesz az Újhold (vízöntő 23’16) és a Vénusz-Jupiter együttállás (vízöntő 12’34). Fókuszáld már most oda figyelmed, energiáid, mert életed azon területén varázsolni tudsz aznap. Kezdj már el most felkészülni rá, hogy mit szeretnél aznap elindítani életed azon területén.
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6916417790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu