Nyílik a dimenziókapu – 2021. január 20. 21:38
2021. január 20. írta: Csillagtenger

Nyílik a dimenziókapu – 2021. január 20. 21:38

Még egy mondatban a Mars-Uránusz együttállásról, ami kimaradt a tegnapi írásból. Az egzakt együttállás 2021. január 20-án 21:38 perckor lesz. Ez egy olyan pillanat, amikor a két világ összeér és azonnal ki is nyílik az egyik a másiknak. Szerintem van ebben egy dimenzióugrási lehetőség.
 
Ekkor ha felnézel az égre, remélhetőleg kapunk ebben támogatást az égiektől és nem lesznek felhők, akkor láthatod mindkét bolygót. Ha felhős az ég, akkor is érdemes feléjük fordulni hiszen érezni erejüket. Szabad szemmel csak Marsot láthatod, de tudod, hogy ott van mellette Uránusz is. Csak nézd őket, add át magad nekik, ebben benne van a létezés, életed teljessége, egyszerre a fizikai és az isteni, a látható és a láthatatlan. Ha erre ráfókuszálsz, rámeditálsz, átérezheted. Megkaphatsz sok választ, de küldhetsz is ki kérést. Nyitva lesz akkor egy kapu, érdemes átadni magad ennek, átmenni, hogy megtapasztald, megérezd milyen is amikor odaát vagy de mégis ebben a testben. Érezd, ahogy kiemelkedsz a jelenlegiből, benne vagy, de mégsem hat már rád, hiszen elindultál egy új úton, a saját utadon, ahol szabad vagy, és te teremted saját világodat. A bolygók dél-nyugati irányban lesznek ekkor, efelé fordulj, keresd a piros pontot az égen, ő Mars.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger
 
(A kép az Astrosky program által)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7916396784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu