Nagy lendülettel az új évbe – 2021. első hete
2021. január 03. írta: Csillagtenger

Nagy lendülettel az új évbe – 2021. első hete

 

A 2020-as év szerintem egy igazán remek év volt abból a szempontból, hogy megtörtént az a nagytakarítás, rendezés, ami mindenki számára elengedhetetlen volt ahhoz, hogy egy másik szinten kezdje újra életét, mert az új itt van a kapuban. Valószínűleg vannak olyanok, akik úgy érzik, jobb elfelejteni 2020-at, töröljük is ki a naptárból, vannak akik szintén úgy érzik nehéz volt, de tudatosan megdolgoztak vele, és voltak akik átsétáltak az éven. Ki így, ki úgy, ez egyéni fejlettségi, tudatossági szinttől függ ki hogyan élte meg. Aki úgy érzi, hogy jobb elfelejteni ezt az évet is majd utólag visszatekintve meg fogja érteni, hogy minden őérte történt, akkor is ha kilátástalan volt, érthetetlen, félelmetes, élete legrosszabb éve. Ami biztos, hogy ki lettünk lendítve a komfortzónánkból, hogy meglépjük végre mindazt, amit addig nem mertünk vagy tudtunk meglépni önmagunktól. Mondhatnám úgy is, pályánkra lettünk állítva. Aki nagyon ragaszkodott a régihez, annak volt nehéz. De minden értünk történt. Akkor tudjuk ezt igazán megérteni, ha nem csak a látható világ történésein keresztül szemléljük az eseményeket. Teljesen még mindig nincs vége, mert minden átmenet, a rendezés maga megtörtént, de még minden kerül szépen a helyére, viszont már látható az az új.
Ami ráadásul nagy durranással érkezik. Mars és Uránusz együttállása indítja majd az évet, két kitörő erő egyesül, ezt is mindenki a saját szintjén fogja érezni, de mindenkit egy olyan pályára állít ez a két bolygó, ami egy új életszinvonalat hoz meg számára. Persze ezt akkor fogod így észrevenni, ha megtanultad 2019-2020 tanításait, mert három nagyon hangsúlyos, karakteres bolygó tanított bennünket. Ők egy új tudatosságot, új értelmet hoztak számunkra, mostantól más lesz a gondolkodásmód, és innentől csak ez az új szemléletmód lesz életképes. Elindul egy másik dimenzió, amit szintén sokféleképpen lehet értelmezni, de ez jól megélve elvisz egy olyan világba, amiben valóban te irányítasz. De már tudatosan. Mert eddig is te irányítottál, csak még nem tudtad.
Mars-Uránusz együttállására kell még kicsit várni (január 20), de Mars már most a héten belöki a rakétákat. Eléri ugyanis a lezárás pontját, a Halak csillagkép felfelé úszó fonalát, a kilépési pontot. Itt zárul a kör és indul az új. Minden az életünkben ezen körforgásban történik, reggeltől-estig, egyik leszületéstől a másikig, tavasztól-tavaszig, párkapcsolattól-párkapcsolatig, stb. Minden elindul valahol, (most nyilván a fizikai síkról beszélek, ahol az idő lineáris) és végetér, majd elindul a következő, de hogy az milyen szinten, attól függ mit tanultál meg az előzőből, vagyis hogy zártad a kört. Na, egy ilyen végetéréshez érünk most, amiben a három nagybolygó munkája eredményeként zárul a régi. Ezt várta meg Mars, aki ugyanis elérkezett már erre a pontra, a Felfelé Úszó Halak fonalához 2020. szeptember 10-én, de visszafordult, hogy megvárja míg a három nagymester befejezi a munkát. Annak már vége, elindult a téli napfordulóval az új szellemiség, ahol az én az irányadó.
És most Mars újra megérkezik ide, és a megtanultak alapján elindítja az új kört, majd elszalad Uránuszhoz, és általa fel is emel minket egy másik dimenzióba. Hogy ez valóban azon a magas tudatossági szinten induljon, amire lehetőséget ad ez az energia, érdemes visszagondolni, hogy 2020. szeptember 10-2021. január 6. között mi változott az életedben, mit rendeztél, abból mi újat indítottál el, hol tudtál legyőzni félelmeket, mivel tudtál szembenézni, mi új terved van, ami felé megtetted az első lépéseket. Mert ezeket átgondolva tudod elindítani új életedet immár saját irányításoddal. A lényeg, hogy saját hadvezéreddé válj, de ehhez tudni kell hol tudtál ’kicsiben’ a hétköznapokban változtatni, mert az megadja a nagyban is az induló erőt az új életedhez.
2021. kisegít a ’kilátástalan’ 2020-ból, ha érted és tudod miről szólt mindaz a tanítás amit eddig kaptál.
A gondolataid most nagyon segítenek, mert Merkúr is főszereplője január első hetének. 2021. január 5-én Plútóval, majd 2021. január 10-én Szaturnusszal, és 2021. január 11-én Jupiterrel áll együtt, de közben Marssal is lesz egy kvadrát kapcsolata 2020. január 9-én. A hétköznapi gondolkodás, a beavatás bolygója a mesterekkel kapcsolódik. Érdemes most odafigyelni a gondolatokra, a nem tudatosra elsősorban, de a szavaidra, a leírt dolgokra is, mert most erővel, bölcsességgel töltődnek. Plútóval való kapcsolódásban benne van a sorsfordulat ereje, egy olyan világgal való kapcsolódás lehetősége, ami túlmutat mindenen. A Merkúrral ezt most érthetővé, hétköznapivá tudjuk tenni, érdemes kihasználni ennek erejét, elcsendesedni, meditálni, kiküldeni egy kérdést, vagy egy kész ötletet, vagy megkérni felettes éned, hogy üzenjen merre lépj tovább. Tiszták lesznek a csatornák, de Merkúr személyiségbolygó, mindenképp egyéni szertartást javaslok. Ennek legerősebb ideje az ő találkozásuk pillanata, ami hétfőről keddre virradó éjszaka lesz, (2021. január 5. 01:58) tehát az álmokra is érdemes nagyon odafigyelni, akár egy konkrét kérdéssel lefeküdni hétfő este, de kedd egész nap kiváló a kapcsolódásra, sőt már hétfő is és még szerdán is. Ha van elakadásod, vagy valamin tovább akarsz lépni, vagy megoldást keresel, mélyülj el benne, mert az fogja meghozni a választ, a megértést. Érdemes kihasználni, főleg, hogy szinte egyidőben, január 6-án a Mars is átlép a kezdeti ponton.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2216370576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu