Mars kos jegyébe lép – 2022. május 25.
2022. május 25. írta: Csillagtenger

Mars kos jegyébe lép – 2022. május 25.

Mars elérkezett a kos nulla pontjához, ezáltal belép a saját jegyébe és elindít egy új kört, amivel megadja annak a lehetőségét, hogy változtass. A kos maga a születés, a Mars az elindítás, a kezdeményezés bolygója, és a kos jegyének az ura. A polaritásban körforgásban élünk, ennek megvan a kezdeti vagy születés pontja, a kifejlődés pontja a csúcsraérés, az elmúlás pontja és az újratervezés pontja, aztán megint a születés, csúcsra jutás, elmúlás és újra újratervezés és így körbe és körbe. Az életünket ebben a körforgásban éljük a mindennapok apró döntéseiben ugyanúgy mint a különböző testetöltések folyamatában. Ez addig marad az ’ördögi kör’ amiben újra és újra ugyanazokat a köröket futjuk, amíg rá nem jövünk arra, hogy ezt lehet másképp is. Na ez egy ilyen pillanat. És ez most nemcsak a mostban meghatározó, a jelenlegi kor energiát tekintve is egy nagyon fontos lépés kezdete a mostani.
 
 
Lehetőséget ad ugyanis arra, hogy elindítsuk az életünket egy teljesen más szinten most már teljesen tudatosan. Az ehhez a lépéshez szükséges belső munkákon túl vagyunk, mindenki tudja belül mik a valódi vágyai, mi az ami felé nyitna, lépne, hogyan szeretne változtatni életén és most Mars érkezésével ezt el is tudjuk kezdeni. Na de, mint mindennek a polaritásban, ennek a lépésnek is két iránya van, maradhatsz a bevált úton, ahol ott vannak a félelmek, amit mivel ismersz, biztonságot ad, de ezzel ugyanazokat a köröket futod vagy elindulhatsz az önlegyőzés útján is, aminek a végén ott van a kiemelkedés. Most teszed meg az első lépéseket afelé, hogy mi lesz annak a kiteljesedésnek, csúcsra jutásnak a pillanatában. Ez az út, annak ellenére, hogy közösségben élünk, egyéni út, ugyanis mindenki saját maga életét formálja, amihez kapsz most egy hatalmas nagy lendületet, kezdő energiát, hogy ez mi felé induljon.
Nagyon sok minden van a környezetünkben, nagyon sok mindent mutat a külvilág, tele van félelemmel és csodákkal is, de tulajdonképpen abszolút rajtad múlik a fókuszt hova irányítod. A fókusz mindig az, ahová figyelsz, és mindig az fog változni, alakulni. Ezzel a marsikus energiával itt most megteheted magadért, hogy elkezdesz arra figyelni, ami neked fontos, ahogyan neked jó és elkezded azt tudatosan megélni függetlenül attól, hogy ezzel milyen utat fogsz bejárni. Akármerre is indulsz, a lényeg, hogy tudatosan lépj rá saját utadra, mert azzal fogsz célba érni. Nyilván hogyha ezzel az önlegyőzés útjára indulsz, akkor sokkal hamarabb és sokkal könnyebben, de hogyha még mindig az a lépésed, hogy jobb akarsz lenni mint a másik, mert még mindig a külvilághoz viszonyítasz, akkor lesznek még benne fájdalmak, lehetnek még benne csavarok, de akkor is csak az számít, az a fontos, hogy saját utadat járd, mert a megváltás, kiemelkedés csak akkor jön el. Ugyanis innentől nem is az a lényeg, melyik úton mész, hanem hogyan mész azon az úton. Saját utadat indítod el, vagy még nem mered.
 
Sokan vagyunk, sok szinten vagyunk, másképp gondolkodunk, másképp éljük meg a dolgokat, egy a nagyon fontos szerintem, akárhol is tartasz ezen az úton, hogy magadért indulj el, tehát azt kezd el csinálni mostantól, ami tényleg neked fontos. Minderről bővebben írok majd a Mars-Jupiter együttállás írásban, ami néhány nap múlva megtörténik, ott talán jobban megértjük majd. Az a lényeg, hogy legyen az új kezdet az én kezdete, mert akkor fog tudni majd kialakulni az a boldog világ, amiben mindenki boldog. Tedd meg ezt magadért és mindenkiért, függetlenül attól, hogy családban élsz, közösségben élsz, mert ha mélyen belegondolsz elsősorban magadért vagy itt.
 
Szellemi háttere ennek a lépésnek a Visszaúszó Halak fonala, ami a visszatérő helyzetek, kapcsolatok, események energetikája. Van a Felfelé és Visszaúszó Halak, az egyik a kilépés, a másik az új körön való elindulás. A Visszaúszó Halak miatt mindenképpen visszatérő helyzetekről van szó, tehát megtörténhet, hogy újra ráléphetünk a saját ördögi körünkre, de ha egy még magasabb szinten látjuk, akkor megláthatjuk, mert megmutatja, hogy hol térnek vissza ugyanazok a minták amik az ördögi körön tartanának, hogy azokat tudd meghaladni, meglépni. Ebben volt nagy segítség Neptunusz és a mellette átvonuló bolygók a 2022-es év eddig eltelt időszakában. Aki tehát odafigyelt, eddig befelé fordította a fókuszt, az már tudja. És ekkor meg tudja lépni, mert azokban a belső munkákban, a belső felfedezésben rejlik annak az útja, hogy a saját utadon indulsz el, már nem másén, már nem mást próbálva megmenteni, hanem magadat fejlesztve, magadért megtéve a dolgokat. Így leszel boldog, és ha te boldog vagy, akkor mindenki boldog a környezetedben.
 
A fentieken túl gondolj Marsra úgy is, mint a sorsfeladatodra megoldást adó energiára, függetlenül attól, hogy nem Mars az MC-d ura. Hogy ez miért így van, annak titka Mars és Vénusz útjában rejlik, amiről hamarosan bővebben beszélek majd, most az a lényeg, hogy tekints Marsra úgy, mint akivel meg tudod oldani az életedet, aki saját utadra vezet. Így gondold most át a fentieket is, így értelmezd, hogy milyen energia indul. Mars itt most nemcsak úgy értendő, mint kos uraként a kezdeti erő, hanem mint megoldás az életedre, akiben ott a szintlépéshez az irány és az energia. Így indulj el ezen az úton, amit talán most már megértesz, hogy miért mondom, hogy egyéni út, miért az én a fontos, mert ebben van a te szintlépésed. És ez nemcsak egyénileg, hanem a jelen kor összenergetikáját tekintve mindenki számára is, amiről már többször beszéltem, hogy mennyire nagyon kivételes és különleges időszakban élünk. Itt most nemcsak egy ’egyszerű’ szintlépésről van szó, már láttatja magát az a nagy, igazán kiváltságos lépés, de most még talán korai beszélni róla, a lényeg jelenleg, hogy hogyan lépsz ezzel a most induló energiával.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9617839541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu