Nap-Mars szembenállás – 2020. október 14.
2020. október 13. írta: Csillagtenger

Nap-Mars szembenállás – 2020. október 14.

Még mindig nagyon aktív a nagy égi háromszög, ahol a Nap-Mars-Plútó/Jupiter/Szatrurnusz kapcsolódik egymáshoz a Szűz-Halak-Nyilas csillagképeket aktiválva. Ennek a háromszögnek az alapja, a Nap-Mars szembenállás válik egzakttá 2020. október 14-én szerdán, de közben folyamatosan él a Nap és Mars kvadrátja is a Jupiter/Szaturnusz/Plútó hármashoz. Ez a Nap-Mars szembenállás az abszolút önlegyőzés lehetősége amiből megszületik a Főpap/Mester/Mágus.
A Marsban ott van az erő ahhoz, hogy megtaláld magadban ahol még harcolsz magaddal, ahol önpusztítasz és legyőzd ezeket, a Nap pedig segít rálátni arra, hol nem szereted magad, hol nem vagy önmagad ura, hol nem te irányítod az életedet. Nem kell mást csinálni, mint észrevenni mindezeket magadban. Figyeld hát mit hoz a külvilág, milyen helyzetekben, kapcsolatokban, attrocitásokban találod magad, akár egy belső gondolat, érzés által, vagy bármilyen külsős kapcsoldódás által. Nagyon fontos figyelni mind a belsőt és a külsőt, mert mindent át lehet most írni. Most valóban megkapjuk az erőt ahhoz, hogy legyőzzük önmagunkat és saját belső erőnket tudatosítsuk. Hatalmas impulzív energia van ebben a szembenállásban. Jöhet úgy is mint egy cunami, ami mindent visz. De az is jó, mert amit visz, azt vinnie kellett, és így lesz meg a biztos alap az újjászületéshez.
Mert mindez csúcsodik ki a mesterekben. Nap már az Angyali birodalom határán, Mars a Jézusi erőket hozza, hatalmas a láthatatlan világ segítsége. Minden a barátod. Minden helyzet, minden nehézség, mert azokban van mindaz az üzenet amivel még dolgod van ahhoz, hogy tudatosodjon az a Mágus, Főpap és Mester benned.
Figyeld hát magad. Már a mai nap is fontos (kedd), és ugyanilyen erős lesz csütörtök is, sőt mondhatnám az egész hét, de a szerda a legerősebb. Az a kulcs, hogy ne hagyd el magad, ne dőlj be az egonak, a félelmeidnek, az ’ördögnek’, a benned bújkáló kis hangnak. Sőt, örülj neki, mert ha meghallod, le tudod győzni. De ehhez figyelned kell magad.
Akinek ezek a napok attrocitások nélkül telnek, már lehet hogy kész, már lehet, hogy túl van a nagy munkákon, rendezésen. Akármi is történik, tudd, hogy érted van. Használd, dolgozz az eseményekkel, érzésekkel, helyzetekkel. A külvilág tükör a belső folyamatokra. És most nagyon szépen ráláthatunk és legyőzhetjük mindazt amivel még dolgunk van.
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9216238352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu