Beindul a rock-and-roll, Plútó is előre fordul – 2020. október 4.
2020. október 03. írta: Csillagtenger

Beindul a rock-and-roll, Plútó is előre fordul – 2020. október 4.

A hétvége másik nagy energiája Mars és Plútó erejében rejlik, ugyanis elkezd ismét beaktiválódni a nagy Szűz-Halak-Nyilas háromszög, az az energia, ami igen nagy hatással van nemcsak az idei fényszületésre, de ki merem mondani, hogy ezért van most ennyi lélek az anyag síkján, mert ennek az energiának a segítségével le tudjuk dolgozni összes karmikus munkánkat, hogy megtisztuljunk és újra fénnyé váljunk. A világ amit élünk, érzékelünk valóban afelé halad, hogy újra a szeretet legyen az irányadó, attól függetlenül hogy a fizikai síkon más törtétenet mesélnek. Amiről én mesélek, az a történet abban a nagy könyvben van megírva, aminek betűi fénnyel vannak írva (csillagos ég). És ez a könyv minden földi tudás, tapasztalás fölött áll. Ezt csak az érti, aki szívével, lelkével értelmezi.

 

Ez a nagy égi háromszög október 9-19 között áll majd fent újra az égen, ezen időszak alatt több csúcsa is lesz, de ebben a 10 napban abszolút aktív, lehetőséget adva a karmikus munkáink rendezésére, hogy valóban megszülessen a fény. Ezáltal igen impulzív is lesz, mert ha van még dolgunk, akkor kaphatjuk csőstül. Tehát lesz vele dolog, de pont ez a lényege, főleg, hogy ennek a nagy égi háromszögnek a két főszereplője a két erőbolygó, Mars és Plútó akik oda tudnak durrantani, kvadrát kapcsolatban is lesznek majd egymással. De hogy ez ne így legyen és mindez teremtő erőkkel segítsen bennünket, erre készül most fel ez a két bolygó, amire szintén ez a hétvége ad lehetőséget. Nemcsak Vénusz dolgozik Regulussal, Mars ma reggel (2020. október 3.) táncolt egyet a Holddal, aki Neptunusz által a mennyei birodalom, és Nap által Ízisz, a fényhozó erejével feltöltve érkezett meg hozzá, hozva mindazt a szereteterőt, energiát, amivel le tudjuk győzni a még bennünk lévő sötétséget. Mars ugyanis a Visszaúszó Halak fonalánál jár, ahol abban segít, hogy minden olyan emberi kapcsolatunkat és az azzal járó tetteinket, gondolatainkat újra át tudjuk élni és fénnyel feltöltve átminősíteni. Tehát általa ilyen helyzetekre számíthatsz, és ha már most elkezded átgondolni életedet, rájöhetsz, hogy mindaz ami történt veled nem ellened, hanem érted volt. Már ennek megértése nagy belső erőt adhat az átminősítéshez. Ne feledd, a Megváltó ereje van Marsban, mert a Felfelé Úszó Halak fonalától jött vissza, vagyis ott van benne a teljes megváltás ereje, amikor mindent megértesz, és elengeded, átadod a fénynek. Hatalmas erő ez. Aki a szívével olvassa ezt, érzi.

 

És ott van Plútó. A méretben legkisebb, de erőben leghatalmasabb bolygónk, aki harmadikként a nagymesterek közül szintén földi pályára áll vasárnap, október 4-én. Mire feláll a nagy háromszög az égen, addigra ő is ereje teljében van, és azonnal kezedbe adja az isteni tudást, amit születésedtől hoz neked. Benne ugyanis ott van létezésed minden tudása, mivel ő nem az ekliptikán jár, ami a poláris világ szimbóluma, hanem felette, az isteni szférákban, amiben egyszerre van minden. Ott nincs múlt és jövő, az idő nem lineárisan terjed, ott egyszerre történik minden. Ráadásul ő a legszélső bolygónk, vagyis ő nyitja a kaput a végtelen felé. Mivel az ő útja más, más energiákkal rendelkezik, ez a te belső, kifogyhatatlan erőd. És mivel útja kb 125 évenként keresztezi az ekliptikát, lehozza nekünk ezt az isteni tudást az anyagi világba. Ezt tette meg 2018. októberében. Azóta érezhetjük a nagy változást, mert lehet érezni, hogy változásban vagyunk, nagyon impulzívak az energiák. Plútó már a mélyben van, az ekliptika alatt, már el is kezdte ezt számunkra tudatosítani. Már aki ezt érzi, tudja, hogy milyen kimondhatatlan tudatosság ez. És nemcsak hogy mindezt a kezünkbe adja, egyszerre tölti fel két bölcsességbolygónkat, Jupitert és Szaturnuszt ezen tudással. Az isteni tudással, azzal, ami nem hétköznapi. Ez mélyül el közös munkájuk által bennünk, Jupiter által szellemiségünkben, Szaturnusz által istentudatunkban, vagyis ezzel elhozzák, hogy egy teljesen más síkon éljük tovább életünket.

 

Plútó már 2018. októberében kinyitotta a kaput az égi világ felé. Először Szaturnusz nagymester érkezett meg hozzá, vele összenyitotta a két világot, mert Szaturnusz a földi világ kapuja, majd megjött Jupiter, akivel megkapjuk mindehhez a tudatosságot, hogy ez az isteni világ az irányadó, a vezérlet a szellemi síkon van. Ezen dolgoznak ők hárman, hogy mindazt, ami nem felel meg az isteninek, lefaragják rólunk és a Plútó által hozott nem földi tudással töltődik fel. Szavakon túli erők. Nem is az egohoz szólnak ezen szavak. És Plútó, most hogy földi pályára állt, és egyébként már az ekliptika alatt van, valóban meghozza ezt a tudatosságot, ezt az erőt. A kezünkbe adja, véglegesen. Azt a tudást, amit születésünktől fogva hoz nekünk, most kerül gyakorlatba, és hullik le végre a szemellenző. Az utolsó lendület indul a teljes megtisztulásra. Amivel tehát még dolgod van, az most fog elemi erővel átíródni. Nemcsak mert Plútó aki jelenleg a két bölcsességbolygó között halad, mindkettővel orbiszban, de együtt állva előre indult, hanem mert közeledik a Halak csillagaiban haladó Marssal alkotott kvadráthoz, valamint a Szűz csillagképében haladó bolygókkal való kvadráthoz. Nemcsak Plútó maga tisztít, hanem a külső-belső rendezés egyszerre történik ezen kvadrátok által. Ez lesz abban a 10 napban igen intenzíven. Mert akkor nincs fényszületés, ha nem rendezted el, dolgoztad meg azon részeit életednek, amivel még dolog van. És ez egész életedre visszanézve visszanézve, mert nem véletlenül ebbe az energiába születtél bele, ezt hozod, ezen dolgoztál eddig. Ennek tudatosítására jó ez a hétvége, mert ez most elemi erővel indul be.

 

Elkezdődik tehát a rock-and-roll, most már élesben. Valóban nincs más út, mint a fény útja. Minden megy ami nem életképes. Ami kint van jelenleg a hétköznapokban, az nem az ami meghatároz téged. Az is azért van, hogy lásd, hol van még dolgod. Segít téged, nem hátráltat. Lásd meg benne hol van még rendezni valód, és tedd meg. Nem tudja más megcsinálni helyetted. És ha rend van bent, akkor lesz a külvilág is rendben. Mert mindig a fény győz. Ez az üzenet van Plútóban. Ez fordul most élesbe. Az győz csak, aki szembe mer nézni a sötétséggel. Mert minden reggel felkel a Nap, minden téli napfordulón megszületik a fény. Lehet sötét, de  mindig van kiút, ez van ebben a nagy égi háromszögben lerajzolva, hiszen a Nyilasban csúcsosodik ki a Halak-Szűz tengely. Ott, ahol a nagybolygók dolgoznak, hogy megszülessen a fény.

 

Az erőt, a bátorságot, az átminősítő erőt kapod meg most Plútó fordulásával. De rajtad múlik kihasználod-e az ebben rejlő lehetőségeket.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7716225560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu