A szikra – 2020. október 4.
2020. október 03. írta: Csillagtenger

A szikra – 2020. október 4.

 

És akkor hogy ne maradjon ki a sorból a nagy tudásbolygónk, Uránusz sem, aki azon dolgozik, hogy kiemeljen bennünket a jelenlegi szenvedésből, kétségből. Ő is aktiválódik ezen a hétvégén, készül  Merkúrral való találkozóra. Ez a szembenállás október 7-én lesz, de már most aktiválódik azáltal, hogy Hold megérkezik Uránuszhoz október 4-én (ez egy igen impulzív nap lesz, ekkor fordul Plútó) és szembekerül Merkúrral is aki az Angyal csillagaiban halad. Egyrészről nagyon kiemelt lesz ez a nap az angyali kommunikációra, másrészről nemcsak Plútó fordulásával láthatjuk meg a fényt, hogy amerre haladunk, hanem Uránusz által is felvillan a tekintet, és észrevehetjük az irányt életünkben, hiszen ő a Kos feje csillagaiban halad, abban az energiamezőben, aki előretekint, fel a Tejútra, a magasságokba. Vagyis ezen a napon jöhet megoldás a jövőre nézve, jöhetnek sugallatok, vezetés a felsőbb éntől, hogy mire figyelj, min kell még túllépned, mi vezet kifelé, miben vannak a megoldások. Az Angyalok támogatásával meg is tudod lépni. Nagyon erős lesz szellemileg is ez a nap, segít kivezetni az egoból, a félelemből, az irányítottságból. Legyen nálad valami amibe leírhatod ezeket, mert ezen sugallatok pillanatok alatt elillannak.

 

Figyeld hát magad, milyen ötletek jönnek, mert ezek vezetnek. Szellemi vezetőd nagyon aktív lesz vasárnap. És ő tudja mi a jó neked, hiszen az ő programját éled a fizikai síkon. Nála van az igazi tudás. Légy hát nyitott, fontos az is ezen a napon, hogy észrevedd hol és miben korlátozod, akadályozod magad, mert azok azon dolgok ahol még nem vagy szabad. És ha ezeket nem tudod legyőzni, akkor a kapu sem tárul ki. Mert ha kicsiben nem megy, nagyban sem fog. Szóval Uránusz is abban segít, hogy észrevedd hol van még dolgod.

 

Fontos, impulzív hétvége előtt állunk, de remek lehetőség arra, hogy felkészüljünk a még előttünk álló munkákra a fényszületés előtt.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2816225586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu