Vénusz-Szaturnusz szembenállás – 2020. szeptember 2.
2020. szeptember 01. írta: Csillagtenger

Vénusz-Szaturnusz szembenállás – 2020. szeptember 2.

 

A Telihold mellett szeptember 2-án lesz még egy csodálatos energia, ekkor áll fel a Vénusz-Szaturnusz szembenállás, ami a következő lépés a Mars-Vénusz-Szaturnusz nagy égi háromszög kiteljesedése felé. Ez az nagy energia már augusztus 24-én elkezdődött, mikor felállt a Mars-Szaturnusz kvadrát, aminek energiája még mindig él, mert Mars igaz, még előre halad, de már nagyon lassú, készül a fordulásra, Szaturnusz meg eleve nem gyors. Ebbe érkezik bele Vénusz, aki Szaturnusszal alkotja ennek a háromszögnek az alapját, és ez csúcsosodik ki majd Marsban, ami szeptember 4-én lesz így teljes, mikor a Vénusz-Mars kvadrát is egzakttá válik. Az irány tehát Mars felé mutat, aki ezen fordulásával egyébként is az előttünk álló időszak egyik fő-fő szereplője. Nagyon sok múlik azon, mennyire tudjuk Mars által hozott üzeneteket a hétköznapokban megélni, mert ez sokat számít abban, hogyan indul majd 2021. januárjában az az új. Ami mindenképpen elindul, de rajtad múlik hogyan. Ehhez egy fontos állomás ez a hét. És ebben a Telihold is nagyon hangsúlyosan benne van.

 

A Mars-Vénusz-Szaturnusz háromszög a Felfelé úszó Halak (Mars) – Rák megnyíló ág energiája (Vénusz) és Sas (Szaturnusz) csillagait kapcsolja össze az égen. Aki kicsit is járatos ezen csillagképek energetikájában, már így is érzékelheti, hogy ebben mekkora erő van. Ráadásul Mars és Szaturnusz is uralmi helyzetben van, saját jelében, Vénusz pedig a szintén női energia (Hold) uralta rák jelében, vagyis nagyon harmónikus a működésük. Víz-tűz-föld energia kapcsolódik, két termékenységbolygó és a gyakorlatba ültetés energiája, egy oppozíció és két kvadrát ereje kapcsolja össze őket, hatalmas teremtő és teljességre törekvő erő. És a háttérben a Megváltó ereje. Vagyis ennek a kapcsolódásnak az üzenete, hogy amilyen ösvényen indulsz, az fogja uralni sorsod.

 

Ez az energia így önmagában is teljes, de mégis csak előfutára az előttünk álló még további munkáknak, hogy ezt a legmagasabb szinten tudjuk megélni. Hogy mit kell tenned, mire érdemes figyelned, elmondom a pénteki előadáson.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2016185120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu