Teremtés napjai – 2020. június 3-6.
2020. június 02. írta: Csillagtenger

Teremtés napjai – 2020. június 3-6.

Szeretném megosztani hétvégi tapasztalatomat az előttünk álló igen hangsúlyos teremtő hét előtt, mert egy csodálatos felfedezést tettem. Valóban mi teremtjük a világunkat. Legyen az bármi. A Nap az Aldebaran csillaggal találkozott a hétvégén, ahová Vénusz éppen visszafelé halad, mert van még ott dolga. (Másfél hónap múlva ér majd oda, érdemes is lesz megfigyelni mit is hoz majd). Ebben már van egy rejtett üzenet, mert fontos, hogy Vénusz honnan megy ide vissza és miért éppen ide megy vissza (erről írtam már). A Nap, a központi csillagunk, a földi inkarnációnkat szimbolizáló erő, aki most állt együtt az Aldebaran csillaggal május 31-én, találkozik a földi életet teremtő Vénusszal (Aphrodité, akinek lába nyomában az élet sarjad), tehát viszi neki azt az üzenetet, amit megtapasztalt, és így kerülnek kvadrát kapcsolatba a Marssal. Már maga a Nap-Vénusz találkozó egy mágikus pillanat, amit most megfűszerez a Marssal alkotott kvadrát, amit még fűszerez az égi helyzetük. És ehhez jön hozzá az Aldebaran csillag energiája. Oh, milyen rejtett üzenetek vannak itt, csak a szemünket kell tudni kinyitni hozzá. Az Aldebaran földi életünk egyik tartóoszlopa, a teremtés ereje, azt üzeni, hogy benned vannak a teremtő erők, valóban te teremted a világodat. Na, ez a hétvége erre tanított meg. Igazán eddig is tudtam, de most abszolút bizonyossá vált. Beleteremthetsz bármit, legyen az egy kis félelem, egy kis szeretet, élmény, mindent megkapsz. Tényleg te vagy a Teremtő. És mindenki aki körbevesz abszolút tükör és tanító. Csak saját egónkat kell tudni félrerakni, hogy azonnal észrevegyük a jelzéseket, tanításokat, hogy amiben vagyok, azt én teremtem. Mindig és minden pillanatban. Zseniális érzés erre rájönni és megérezni ezt a hatalmas erőt. Köszönöm azoknak akik velem voltak és megtanítottak erre.

Ezt most azért osztottam meg, mert megyünk bele egy olyan hétbe, ami az abszolút teremtés hete és gondoltam adok egy kis segítséget hozzá. Javaslom, hogy gondold végig milyen hétvégéd volt és mi volt mögötte az érzés, a lelkiség, a gondolatok, és rájössz, hogy minden belőled indult ki.

Vénusz eleve otthon van, saját csillagképében, a Bikában, a termékenység istennője a termékenység csillagképében, de a Nap-Vénusz együttállás a Nimród csillagaiban is áll (a két csillagkép egy szakaszon összeér), ráadásul az Eridanuszi folyó kezdeti pontján állnak. Mars a Vízöntő jövő csillagaiban, de az Eridanuszi út végén, a feltámadás pontjánál, a Főnix madárnál. Oh mennyi minden van ebben. Beavatás és új jövő, amiben az isteni teremtő erők tudatosodnak és indulnak el. A Nap-Vénusz által a Bika-Nimród teremtő ereje kapcsolódik a Vízöntő csillagkép jövő vízével, ahol a Mars áll. Nimród a Tejútról, az istenek útjáról tölti a Bikát a termékeny erőkkel, ezt tudod most lehozni az anyagi világba a Nap-Vénusz együttállással, és indítasz el egy új jövőt a Vízöntő jövőben, de ráadásul úgy, hogy azzal minden földit leégetsz magadról, egy teljesen új én születik az isteni erőinek teljes tudatosságában. A szívből induló teremtés által, amikor valóban érzed a benned lévő erőt, egycsapásra beavatódsz. Ekkora csoda nincs is. De mégis.

És a háttérben az isteni erők, hiszen az Eridanusz folyó kezdeti és végpontja kapcsolódik össze ezzel a kvadráttal. Az Eridanusz a beavatás útja, sok-sok kanyarral és próbatétellel, amin akár inkarnációkon keresztül ’bandulkolunk’. Itt most egycsapásra ’bejárhatjuk’ azáltal, hogy rájövünk teremtő erőinkre, hogy valóban én vagyok a Teremtő. Ennek felismerése által azonnal átminősülsz és tudatossá válsz. Ez most egy olyan lehetőség, hogy mindazt az élményt, rezgést, amivel teremtesz, azonnal láthatóvá tudod tenni. Ezzel valóban elindul egy másik élet. Nem tudom ki hogy van vele, mennyire mentek át ezek a szavak, de most bennem valami nagyon felerősödött. Valahogy azt érzem, valóban nincs mitől félni, minden felesleget levakartam, tényleg nincsen lehetetlen. Elérkeztem az időtlenségbe.

A folyamat már tart, a Nap-Mars kibontakozó kvadrátja már éledőben van, de a Mars mégis Vénusszal kerül először egzakt teremtő kapcsolatba június 3-án hajnali 2:24-kor, majd a Nap-Vénusz egzakt együttállása (már ez is hat) szintén ezen a napon, június 3-án áll fel 19:43-kor. Ha valamit meg akarsz valósítani, ebben az időben fordulj nyugat felé, szólítsd meg Apollon istent és Aphrodité istennőt és mondd el kérésed. A szerdai nap tehát kiemelt teremtő nap, ami tart egészen szombatig, amikor feláll a Nap-Mars egzakt kvadrátja június 6-án 21:10-kor, amiben a Telihold is szinte benne pulzál, mert a Telihold, ami most a Nimród-Kígyótartó energiamezejében áll fel, június 5-én teljesedik ki, és ez a Hold a Nap-Mars kvadrát idején már elér a téli napforduló pontjához, ahol a fény indul. Tényleg nem tudom hova lehet ezt fokozni, ez a hét tényleg a teremtés hete, amikor rájöhetsz azokra a belső teremtő erőkre, amivel saját világodat teremted. Csak nyisd ki hozzá szíved. De mindenképpen nagyon figyeljetek ezen a héten teremtéseitekre, új jövő íródik, de rajtad múlik milyen.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr615735422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu