Szavaid teremtő ereje – 2020. április 15.
2020. április 14. írta: Csillagtenger

Szavaid teremtő ereje – 2020. április 15.

A szavak, gondolatok teremtő ereje mindig is hatalmas volt. De eljött a ideje, hogy valóban tudatosan használjuk, és megteremtsük vele saját világunkat. Tulajdonképpen efelé is haladunk, hogy megtanuljuk megteremteni saját világunkat, mármint hogy rájöjjünk, hogy igenis mi vagyunk saját életünk teremtője, alkotója. Minden más illúzió. A teremtő erő ugyanis bennünk van. Hogy ez tudatosodjon is benned, meghívlak egy teremtő imára. Illetve kettőre. A Hold és a Nap is kapcsolódik holnap, április 15-én a teremtő igét, teremtő tudást szimbolizáló nagy bölcshöz, Jupiterhez. Ezért a holnapi nap teremtő ereje hatalmas, ki sem tudom fejezni szavakkal mekkora. Érdemes kihasználni erejét és megtapasztalni, hogy az isteni tudás, a valódi tudásod mennyivel bölcsebb, erősebb, mint a mindennapi tudatod, akiben ott a polaritás, ezáltal a fél-elem keltés, a fél-elemben levés energiája.

 

Hold-Jupiter együttállás április 15-én hajnali 1:46-kor lesz, ezért az első ima ideje a Napkelte pillanata (5:55), mikor a fény áttöri a horizontot és létbe tör az élet. Ekkor indíts el egy imát, teremts. Mondj el egy imát önmagadért, a hazádért, a világért, a fényért, az életért, az áramlásért, a boldogságért, a szeretért. Minél jobban áramoltatod, annál több ér vissza hozzád. Az ima iránya kelet.

 

Majd 12:58 perckor feláll a Nap-Jupiter kvadrát. Ekkor a Nap az ég tetején ragyog, hatalmas a teremtőerő, a Teremtő éppen teliben ránk mosolyog. A kvadráttal pedig meg tudsz valósítani. Ekkor mondd el azt az imát ami arról szól, hogy mit szeretnél megváltoztatni életedben. Mindazt amit mikor az új élet elindul, szeretnéd, hogy megvalósuljon. Amiben ott az élet, ott a fény, a boldogság, az áradás. Lásd magad előtt mikor mondod, minél jobban tudod vizualizálni, annál erősebb az ereje. Ekkor az ima iránya dél. Mindkét esetben ha kint vagy, nem kell gyertya, de ha szobában csinálod, gyújts egy gyertyát. Tartsd meg az imát minimum 10 percig, és légy benne amennyire tudsz. A Jupiter-Nap kvadrát idején már a Hold a Szaturnusszal áll együtt, ami a koncentráció ereje. Ekkor a kiáradás (mennyei) és a koncentráltság (földi) összeér. Vagyis még erősebb szavaid anyagban való megvalósulásának ereje Szaturnusz által.

 

Próbáld ki. És tapasztald meg saját magad ennek emelő, építő, teremtő erejét. Így könnyebben átállsz majd és egod, evilági tudatod felett hamarabb átveszed az irányítást. Csak meg ne szokd. Vicceltem, pont ez lenne a lényeg, hiszen éppen erről szól ez az év, ez a jelenlegi helyzet.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5415613558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu