Elkezdődik a változás – 2020. március 22.
2020. március 22. írta: Csillagtenger

Elkezdődik a változás – 2020. március 22.

Ahogy már a hét elején is említettem, közeledik a felszabadulás, de legalábbis a nagy szigornak vége, Szaturnusz ugyanis ma reggel, március 22-én átlépett a vízöntő jelébe. Ezáltal teret enged a még bakban vándorló Jupiter-Plútó-Mars hármasnak. Most is uralja őket, mert a vízöntőben is ő az egyik uralkodó, de itt enyhít erején Uránusz, az égi tudás, szabadság ura. Vagyis mostantól kicsit könnyebb lesz minden. A bakbak történnek az igazi tanítások, és Szaturnusz, aki maga a kemény mester azt tanítja mik a valódi értékek. Ami nem másról szól mint az öröklétről, az életről. Erre a mostani időszakban igencsak megkaptuk a tanításokat. Mivel teljes rendszer, hit, szemléletváltáson megyünk át, valóban mennie kell mindennek ami nem a fénynek megfelelő. Az égiek és maga Földanya is benyújtotta a számlát. Érezzük is. Nem gondoltam volna korábban, hogy ilyennel kell szembenéznünk, de ezek szerint tovább húztuk a húrt mint kellett volna.

 

Azonban szerintem mostantól érezhetjük majd, hogy lépésről lépésre könnyebb lesz. Nem állítom, hogy azonnal visszaáll minden a helyére, de legalább azzal, hogy elkezdenek berendeződni a sorok, elkezdődik a változás. Ehhez persze kellesz te is, hogy meghalld végre, fogadd el, hogy az összefogás szükséges ahhoz, hogy továbblépjünk. Együtt. Mert ha belegondolsz, minden Egy. Átgondoltad már mit is jelent ez valójában? Rengeteget hallottuk már, de valójában értjük is? Lehet hogy most egy kicsit messzire megyek, de amikor az élet létrejött, az Egy energiából jött létre és szóródott szét, hogy elinduljon tapasztalni, tanulni. Egy-egy ilyen energiaforrás vagy te magad (nyilávn szimbolikusan). Elindultál, hogy tanulj, feljődj, és mindaz amit megtanulsz, azzal az egészet tanítsd, fejleszd. A másik pedig téged a saját tanulásai által. Nincs az egyik a másik nélkül. És ez így csodálatos és működőképes. Ennek fő üzenete, hogy nem vagyok több mint a másik, csak mást tanultam, tapasztaltam, és átadom neked, hogy te is fejlődj általa, te pedig engem tanítasz és azáltal én tanulok. És így válunk újra eggyé.

 

A jelenlegi világunkban túl nagy lett szétszórtság, túl nagy a szabadság, túl nagy az ego, túl nagy az akarás, pont ez az eredeti alaptézis felejtődött el. Az alázat és a valódi szeretet nem tudom mennyire ismert vagy tudatos. Ez az időszak mintha egy kicsit erre tanítana, hogy vedd észre mindezt. Nézz körül magad körül, mi az amivel azonosulni tudsz? De úgy igazán őszintén. Mennyire veszed észre az egészségügyben, kereskedelemben, a postán dolgozók alázatos munkáját, de akár a kukásokék, a takarítókért, akik a háttérben ott vannak és támogatnak téged. Eddig elmentünk mellettük, mert ’normális’ amit csinálnak, és hajtod a pénzt, a gazdagságot. Valahogy el van torzulva minden, nem vesszük észre a valódi szépséget, a valódi értéket. Ez változik most. Gondolkodj el egy kicsit, hogyan látod, érzékeled mindezt, vagy még mindig a siker hajszolása a lényeg, a saját egod, még mindig csak az foglalkoztat hogy most mi lesz, hozzájutok-e ahhoz a sok (felesleges) dologhoz amire azt gondoltam eddig hogy szükségem van mert nekem jár?

 

Azzal, hogy Szaturnusz átlépett a vízöntőbe, segít abban, hogy fel tudj szabadulni saját önkorlátozásod alól, átértékeld az életet, ezáltal megtaláld a lényeget. És ez segít abban, hogy az a Jupiter-Plútó általi szemléletváltás valóban meghozza a benne rejlő legmagasabb minőséget, hogy megértsük miről is szól az élet. Mi az élet maga. Hogy ez mennyire könnyű vagy fájdalmas transzformáció lesz, rajtunk múlik.

 

Azzal tudsz mindezért a legtöbbet tenni, ha valóban átgondolod az életed, elkezded benne észrevenni a valódi értéket. A valódit.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5515543964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu