Egy kivételesen csodálatos nap – 2019. december 2.
2019. december 02. írta: Csillagtenger

Egy kivételesen csodálatos nap – 2019. december 2.

A mai nap energiája igazán kivételes és hatalmas erővel rendelkezik, talán szavakkal nem is igazán lehet kifejezni. Ma áll együtt életünk központját szimbolizáló, életünknek fényt adó Nap az Antares csillaggal, a Skorpió csillagkép szívével, aki egy olyan dimenziókapu, ahol a földi és isteni világ összeér. Nincs még ilyen pontja a mi naprendszerünknek. Ez az a kapu, ami csak a szeretet erejével nyílik, ráadásul egyszerre Tejútra nyíló kapu is, ami ha nyílik, fel tudunk lépni egy magasabb világba, oda, ahol csakis a szeretet él. Ez a kapu ma nyitva van.

És amitől ez a nap kifejezetten különleges, hogy mindezzel egyidőben, Jupiter, a mi jóságos, kiáradó, bölcsesség bolygónk, a nagy tanítónk, aki arra tanít, hogy a szeretet bölcsessége az egyetlen irányelv, ma eléri azt a pontját az égnek, ahol a fény útjára indul. Átlépi a legsötétebb pontot, a téli napfordulat (bak nulla) pontját, ahol a fény végül győz a sötétség felett, és innentől újra növekedőben van. Ez az a pont, ahonnan a Nyilas íja elindul (egzakt pontossággal majd jövő hétfőn éri el Jupiter az Al Nasi csillagot, tehát egy hétig áll ezen a helyen), hogy célba vegye Univerzumunk szívét, a Teremtőt, az Életet, vagy Isten szívét, amivel elindít a Tejút felé, a magasabb világok felé. Azt a pontot, ahol a Nap áll éppen. Mit is jelent ez? Hogy a mai nap egy kozmikus pillanat, amikor a fény elindul útjára, feltölti szívedet, minden magyar szívét, hiszen ez magyarságunk számára is egy kozmikus pillanat. A magyar nép küldetése a fény elindításáról szól. Ma, mikor fordul a Jupiter, a bennünk élő varázserők, táltosi erők, mindazon képességek amik a magyarok múltjában, magyarok szellemiségében benne van útjára indul, felemelkedik. És ki ne hallott volna a magyarok nyiláról, a magyarok hősiességéről, a magyarok erejéről? Ez mind ott van a szívünkben, ami ma megnyílik és elindul, hogy ezzel a fénnyel teremtsünk magunknak új jövőt, és mutassuk ezáltal irányt mindenkinek a világon.

Hogy ez az erő valóban kézzel foghatóvá váljon, hiszen mindez közben a Kígyótartó kígyót tartó kezénél is történik, a kígyó pedig a bennünk élő varázserő, ma, mikor a Jupiter átfordul, 19:21 perckor, javaslom, hogy aki tud, forduljon nyugat felé, gyújtson egy gyertyát, és mondjon el egy imát. Saját magáért, és a magyarságért, hogy a fény által, ami elindul, megfordítsuk életünket, sorsunkat. Az egyidőben elmondott imának hatalmas ereje van. Ezért buzdítok mindenkit ma egy közös imára. A saját szavaiddal elmondott ima a legerősebb, mert abban benne van saját rezgésed, gondolataid, érzéseid, segít viszont ha közben vizualizálod, elképzeled amit mondasz, és ami nagyon fontos, hogy higyj benne. Higyj önmagadban, teremtő erődben, és a magyarok erejében.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1015334858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu