Varázshétvége – 2019. november 22-24.
2019. november 23. írta: Csillagtenger

Varázshétvége – 2019. november 22-24.

A Nap 2019. november 22-én belépett a nyilas jelébe és ezáltal a Skorpió és Kígyótartó csillagaiba. Tehát a ’skorpióság’ újabb fejezetéhez érkeztünk, vagyis most indul el a valódi mélyülés. Mostantól a szellemi vezérlet is az átminősülésről szól, az eddig cipelt terhektől való valódi megszabadulásról. Eljött hát az ideje annak, hogy amikkel eddig szembenéztünk valóban el is kezdjük lepakolni. Erre ez a hétvége például tökéletes. Mert azzal, hogy a Nap belépett ide, rögtön a Skorpió ollójához ért, ahol le tudjuk vágni a felesleget, mindazt, ami nem méltó az istenihez, ahhoz a létformához, amik valójában vagyunk amikor nem a testi, fizikai világban tapasztalunk. Mert megérkeztünk ide erre a csodálatos Földbolygóra hogy életeken át tanuljunk, hogy olyan élményben részesüljünk, amit csak az anyagi síkon lehet. Vagyis hogy meg tudjunk fogni dolgokat, megízleljük, átformáljuk, rájöjjünk mit kell vele csinálni, hogy olyanná váljon ami által tovább tudunk lépni. Rengeteg tanulási, fejlődési lehetőséget rejt ez a létforma, fel sem fogjuk igazán. Viszont mivel ez egy poláris világ, benne van a két véglet. Ezáltal a jó dolgok mellé becsúszhatnak a rossz dolgok. Ami egyébként nincs is, mert ez is a tapasztalási út része, hogy lehet elcsábultam valaminek, de van lehetőségem arra is hogy kijavítsam. Mert ha belecsúsztam, ki kell javítani, hiszen egyensúly nélkül nincs kilépés. A lényeg mindennek a felismerése, hogy nem azért vagyok ’rossz’ helyzetben, vagyis nincs meg mindaz amire vágyom (de tényleg arra vágyom? valóban azt akarom? vagy csak a szomszéd fűje mindig zöldebb…), mindig bánt valaki (valóban bánt? vagy csak állítja a tükröket hol nem vagy önmagaddal egyensúlyban), minden és mindenki ellenem van (sosem volt és sosem lesz, mindenki saját maga dolgait rendezgeti, addig érzed úgy, hogy így van, míg benned nincs meg a harmónia, egyensúly). Az az időszak indult hát el, amikor mindezt megérthetjük. A lélek mélyén vagyunk, a legsötétebb birodalomban, ami lehet félelmetes. De ha belenézünk saját tükrünkbe, rájövünk hogy nem is az. A hétvége arra ad lehetőséget, hogy felismerjük belső játszmáinkat és nagyot kacagva továbblépjünk rajtuk. A tisztogatás, rendezés történhet külső és belső módon is, vagyis akár elengedés szertartásokkal, a másikkal való beszélgetések során, vagy csak csendben egyedül, önmagaddal önmagadban. Lehet már éjszaka álmok formájában elkezdődött valami.

Nem tudjuk most már kikerülni a mélységet, az önmagunkkal való szembenézést. Most kell tudni levágni mindent. Főleg, hogy egyidőben fel is tudjuk rakni arra a máglyára, hiszen a Vénusz-Jupiter közeledő együttállása a Skorpió farkánál az Oltár csillagképében történik. Itt áldozzuk fel mindazt, itt ’ég’ ki belőlünk mindazt, amit már levágtunk, ami már nem méltó. Hatalmas átminősítő, átalakító hétvége ez. Nemcsak levágjuk, azonnal át is tudjuk adni a fénynek, hogy mikor megszületik az új (és jövő héten el is indul de erről egy másik írásban), az már valóban egy magasabb minőséget indítson útjára.

Főleg, mert egyidőben a Kígyótartó energiája is bekapcsol. Igazából már benne vagyunk, hiszen mikor a Nap a Mérleg csillagaiba lépett már elérte a Kígyó fejét is, de most éri el magát a Mágust, a Gyógyítót, a Táltost. Ő az az energia, aki által meg tudod gyógyítani a lelked. Amit levágsz, elégetsz, azonnal gyógyítja is a sebeket ami által leszel újra egész, teljes. És amint meggyógyítottál mindent, beteljesítheted a karmád. És karmarendezés nélkül nincs kilépés. Ráadásul Jupiter-Vénusz még a Kígyótartó kezénél is áll, ezáltal azonnal kezedbe is foghatod a kígyódat, vagyis innentől te irányítod az életedet.

Vagyis keressétek a lehetőségeket ezen a hétvégén, hogy szembenézzetek önmagatokkal, mert most nagy átalakulások, átminősülések történnek.

És mindezt meg is érted, mert a hétköznapi világban a nyilas zodiákusába léptünk, ő pedig az az energia, amikor más szemszögből tudsz rálátni az életedre. Tehát a befelé figyelés segít abban, hogy megértsd az életedet, az életed értelmét. Segít abban, hogy rájöjj, hogy nem az ego, hanem a szellemi vezérlet, az isteni éned irányít, vagyis valóban felülről történik a vezérlés. Jobban ki tudsz most nyílni az égi világnak. Érdemes is kommunikálnod a szellemeddel, felső vezetéseddel. Ima, meditáció mind-mind ajtót nyit. És onnantól nem leokoskodsz másokat, hanem valóban bölccsé válsz. Ez a bölcsesség olyan tudás, amit nem most szerzel meg földi utad során a földi iskolákban, ez olyan tudás, amit hozol magaddal. Ez a tudás a Földön nem szerezhető meg. Ez csak feleleveníthető. Ott van benned. Csak ki kell tudnod nyílni rá. És erre is most jött el a lehetőség. De ehhez tudni kell máshogy látni. Át a szitán.

És mindezt tetőzi vasárnap egy Vénusz-Jupiter és Mars-Hold együttállás akik ráadásul még Uránusszal is szembe kerülnek, ami aztán megadja a koronát a hétvégének. De ezt egy másik írásban…

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1315321034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu