Merkúr a skorpió zodiákusába lép – 2019. október 3.
2019. október 03. írta: Csillagtenger

Merkúr a skorpió zodiákusába lép – 2019. október 3.

Akármerre nézünk mélységek és hihetetlen energiák. Nagyon nagy a fókusz a belső világon. Szaturnusz-Plútó, Neptunusz és Jupiter is a déli féltekén vonulnak, tehát a belső világban történik a minőségi változás. De már a négy gyorsmozgású bolygó (Mars majd 4-én pénteken) is átlépte az őszpontot, a mérleg nulla fokát, tehát a hétköznapokban is befelé irányul a figyelem. Ez eddig a mérleg harmónikus energiája volt, de mostantól mélyebbre megyünk, mert a zodiákus körén is belépünk a skorpió birodalmába. Ezt elkezdi a Merkúr október 3-án, majd érkezik jövő héten Vénusz és utána Nap, végül a Mars is. Vagyis a hétköznapokban is a spiritualitás, titokkeresés, a látható dolgok mögé való nézés, figyelés időszaka érkezik életünkbe.

El kell kezdeni tehát kutatni a láthatatlant életünk minden aspektusában, mert ezáltal értjük meg a látható világot, amire azt hisszük az a valóság. A hétköznapokban is belépünk a titkok világába, ahol feltárul az igazi valóság, mostantól nem elég tudni, látni mi van a felszínen, mögé kell nézni, megtalálni a dolgok mögötti láthatatlan irányelveket. Mert az igazi valóság abban rejlik, bár az a szemnek láthatatlan. Most van viszont lehetőségünk mögé látni, mert a látható nyit kaput a láthatatlanba. Ami most tehát fontossá válik, hogy megértsük, megfigyeljük mi vezérli indulatainkat, érzéseinket, vágyainkat. Abban van ugyanis a lényeg, és az mindig belül van. Úgy tudjuk letenni saját negatív tulajdonságainkat, ha figyeljük önmagunkat, megértjük cselekvéseink, gondolataink mögött rejlő dolgokat, vagyis bent keressük a választ és nem kifelé mutogatunk.

Nemcsak szellemi, hanem már hétköznapi dolgainkban is az ezotéria, spiritualitás, misztikus dolgok felé kell tereni figyelmünket. Ez igazán majd október 23-tól lesz nagyon érezhető, mikor a Nap is megérkezik a skorpió zodiákusába, de már most elindul azzal, hogy a Merkúr belép ide.

A háttérben az Angyalok vezérelnek, tehát lehet tőlük iránymutatás kérni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3815188066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu