Varázshétvége Újholddal és Angyali erőkkel – 2019. szeptember 28-29.
2019. szeptember 27. írta: Csillagtenger

Varázshétvége Újholddal és Angyali erőkkel – 2019. szeptember 28-29.

Szeptember utolsó hétvégéje varázslatos energiákat tartogat számunkra. Szombat este lesz egy Újhold a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó lábánál, és mivel a Hold nagyon magasan jár az isteni világokban, a most megszülető új lélek nem hétköznapi erőkkel születik újjá, ezáltal általa könnyebben megérthetjük fizikai világunkban a rendezendő dolgokat, szeretettel tudunk továbblépni, meg tudjuk érteni a múlt dolgait, hogy helyretegyük azokat. Szombati nap folyamán érdemes is figyelni, átgondolni mik lehetnek még az elvarratlan, elrendezetlen szálak, mert azt a szeretet erejével tudjuk most megoldani, ami előfeltétele a továbblépésnek. Miután szombat este felvillan az Újhold, azonnal kvintil, mágikus kapcsolatban lép a Nap és a Hold is a Kígyótartóban vándorló Jupiterrel, aki a szeretet bölcsessége, a kiáradás bolygója, valamint a tudás energiája, amivel megértheted életed értelmét, tehát nemcsak arra kapunk lehetőséget ezen a hétvégén, hogy megoldjuk a múlt eddig még rendezetlen szálait, hanem minden ilyen rendbetétellel olyan varázserőket kapunk a kezünkbe, amivel egyidőben át tudjuk venni életünk irányítását, vagyis képesek leszünk innentől saját magunk működtetni sorsunkat.

 

És mindehhez kapunk angyali segítséget is, hiszen vasárnap reggel Merkúr belép az Angyal csillagaiba. Vasárnap tehát abban lesz kiemelten erős, hogy kérjük az angyalok segítségét, hiszen Merkúr a Spica csillaggal együttállva ébred fel, töri át a horizontot, vagyis vasárnap reggel velünk együtt ébred fel az Angyali világ. Kinyílik az Angyali dimenziókapu, ezzel belépünk az angyali birodalomba és megkezdődik az az időszak amikor az Angyalok sokkal intenzívebben dolgoznak velünk, figyelnek kéréseinkre, segítenek, támogatnak bennünket. De azzal, hogy ez pont reggel történik, mikor létbe tör az élet maga, érdemes 8 órakor kelet felé fordulni és megszólítani Hermészt (Merkúr) vagy kedvenc Angyalodat, hogy kérd támogasukat, együttműködésüket életed bármely területének megoldásában, hogy mutassanak irányt, támogassanak bármiben amiben megoldásra van szükséged.

 

Nagyon erős gyógyító és varászerők élednek fel a hétvégén, érdemes élni erejükkel. Tartsd tisztán a gondolataidat, seperd ki fejedből a kósza gondolatokat, tartsd tisztán és üresen fejed, hogy a magasabb gondolatok, szellemiség indulhasson útjára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7115176036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu